Spawn Nickli Üyeden Alıntı 1472-6118-4130-9225-3546 Sen ps3 ankaraya mi goturdun yaaw ) Sercan ekledim seni kabul et hediyelerin gelsin )
35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534
kabul ettim gitti yokmu acık odalarımız
Var bu aksam roll drag nıghtt ??
PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Nasıl katılabilirim oyuna birisi yazabilirmi yarış varsa özelden ilk defa giricem
Roll yapamıyoruz ki ya roll diye giriyoruz hep drag yapıyoruz
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Roll yapamıyoruz ki ya roll diye giriyoruz hep drag yapıyoruz euheuh oda acıyorum ozaman ben roll drag karısık bısıler yapırz ozaman
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı euheuh oda acıyorum ozaman ben roll drag karısık bısıler yapırz ozaman Karışık bişeyler Tamam abi ben gelirim
Yagiz Aykut Nickli Üyeden Alıntı Nasıl katılabilirim oyuna birisi yazabilirmi yarış varsa özelden ilk defa giricem Psn üyelği alındıktan sorna gt hayatına gırıs yapıosn solda ustte Lobi yazar ordan gırıyosnz Lobiye gırdıkten snra allta odaya gir bölumu var ordan gırıyosnz.
Hondafatih kim acaba ben bitek onunla senkron deneyebiliyorum
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Karışık bişeyler Tamam abi ben gelirim yeni pisti satın almısmıydın ?? ona göre acıcam.
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı yeni pisti satın almısmıydın ?? ona göre acıcam. Yok abi almadım
gelirim bende ilerleye saatlerde
1472 6681 3243 9092 2286
Geliyorum abi
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Hondafatih kim acaba ben bitek onunla senkron deneyebiliyorum hondafatih benim bu akşam roll drag yapabiliriz yeni pist açık mı diğer taraf kalabalık olunca çok sıkışık oluyo.
Honda Eg Mk 6,5 Fiesta Mk 7 Fiesta Kuş Serial 90 Doğan L Honda Ek
Vakitsizlikten oynayaniyorum online pist kasmayi ozledim
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
Yeni pist bende yok
Bu gece bende gider yapıyorum
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
WeLeT Nickli Üyeden Alıntı Bu gece bende gider yapıyorum 12 den sonra nsx i bekliyorum ozaman
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları