sağol ilhan tşkler. hepimize geçmiş olsun aslında. yani bu yapılanlar bana özel bişey değil. bu herife sen denk gelsen sanada yapacak.
umarım herkes seninki gibi iyi niyetli adamlara denk gelir.
Printable View
Gökhan bugün arabasını yine geçiremeyecek adam foruma üye ise :)
Gökhan allah sabır versin :) başarılar :p
her istasyon ayrı telden çalıo :D
Bu iş çok ilginç ya biri janttan kalıyor biri komple yapılı geçiyor anlam veremedim gitti gerçekten.Ben m3 ü aldıgımda direk geçtim gerçi tuhaf olan bir filtre kiti ile filmleri vardı.Filmler hafif kusurlu olduğundan dert etmemiştim zaten fakat filtre kitinden korktum orjinalide dünya para 2.elde hala arıyorum 8 ay oldu.Git bul al dese ya servise gömülücektik ya hala muannessizdik.Bu adamları çekip vuruoyorla ya harbiden hiç üzülmüyorum.
bizde arkadaşımla gittik aynı dogusun üstündeki muayne istasyonuna onümüzdeki kangoda oncam filmi vardı daha onceden hafif kusur yemiş bizim sıradaki elemana sordu yazmassın dimi dedi hallederiz mrk etme dedi :D
sora ben zıpladım (yanlar 3 onde 1 numara llumar) bunda sıkıntı olmaz dimi dedim yok yok merak etme dedi geçirdi
onun bi yanındaki sıradaki eleman ama tam kıldı falso arıyodu resmen bırakmak için parkları sinyale baglı kac araca agır kusur verdi
okuyorum da iyice gözüm korktu valla .. 1.5 ayım falan kaldı muayene için .. pifff
valla hocam öncelikle geçmiş olsun var böyle yetersiz tipler anlamıyorum geçenlerde bir arkadaşın başına geleni anlatayım araba 04yada 05 model Sti muayeneye gidiyor adamlar arabayı görür görmez almıyorlar muayeneye kanadını sök öndeki yandakileri sök felan diye çıkışıyolar arkadaşta senin gibi kataloğu gösteriyor felan tık yok en son arabayı kapının önüne kilitliyor sinirden. servisten arkadaşlarını çağırıyor adamlar gösteriyor belgeleri hala inanmıyor sinirler iyice geriliyor ve en son ordaki en yetkili kişi aracına baktırmadan onay verdirip yolluyor böyle gariplikler çok olur ülkemizde bundan 4-5 sene önce subarucuların evocuların neler çektiklerini sitedeki herkes hemen hemen çok iyi biilir orjinal egzos lu sti bile parka çekebilen insanlar var.
bir laf vardır tam doğrumu bilmiyorum ama; "birini bekçi yap kendini general zannetsin" diye o hesap bizim ülkemizdeki yetkili kişlerde.Geçmiş olsun tekrardan.
aynı yerde bende sıkıntı çektim kaldı ki uno gelmişti orda çalışanın arkadaşı ama arabayı görsen yıkık dökük muayeneden geçti sonra park etti bi daha çalışmadı çekiciyle gitti sonuç muayeneden geçti tanıdıgı olmasından dolayı
bu durum üstüne benim ikinci gidişimdi arabayı yükselttirmişti bu seferde jantlara baktı orjinal 16'' idi üstündekiler 17'' oldugu halde geçirmem dedi babam adamın üstüne yürüyünce nasıl olduysa geçtimşim tüvde şiddet geçerlidir :)
açmadınmı hala :D
istasyonun suçu ne ? orada gereksiz bi insan'a denk gelmişsin dava açsanda biyere varmaz.. emin olmak istedik diyecekler... benim golf 5 marka aracım warken orjinal 15 18 takıp babamı yolluyordum.. Amca yaşlı die anlatamayız şimdi jant ne ölçüsü ne geçiriyorlardı =)
gökhan muayneden geçirdi aracı dün sorun yok :)
o yazı olmasada geçerdi o araç :D ki yazı alındımı servisten bilmiyorum :D
ufak bir bilgi verim herkes okuyor nasılsa bu konuyu
artık yan camurluk sinyallerine, 3. stop (fren) sadece 2002 ve sonrası degil üzerinde bulunuyorsa her modele bakılıyor yıl fark etmeksizin kamyonetlerde dahil geçmiş olsun artık cümlemize :D