User Tag List

Sayfa 2/10 İlkİlk 1234 ... SonSon
173 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu Kadar Aksilik Olmaz! Tüv`e Dava Açmak İstiyorum!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam öncelikle geçmiş olsun.Maalesef TUV denilen kurumun ilk kez yaptığı birşey değil bu.İşi bilmeyen dünya adamı çalıştırıyorlar.Adamların gelen giden arabalarda ne var ne yok bihaberler..
    Şimdi oradaki elemanın/şefin/müdürün sana dolaylı/dolaysız yoldan verdiği her türlü zarardan tüzel kişi yani TUVTÜRK müteselsilen sorumludur.Tüzel kişi organlarının verdiği zararlardan Borçlar Kanunu 41.maddeye göre doğrudan doğruya sorumlu olmaktadır.
    Bu durumda da sen bu yanlış durumdan ötürü 1 günlük işe gidememeni ve bunun karşılığında kaybettiğin maddi değerlerden bahsediyorsun.
    Senin öncelikle bir Tespit davası açacaksın.Yani senin 1 günlük işe gitmemenin sonuçları ortaya çıkacak şekilde bir dava.Ardından da maddi tazminat davasını açarsın.Tespit davasını önce açmanı şundan ötürü diyorum;tazminat davaları genelde uzun sürüyor ve davacının elinde tespit edilen bir hak bulunduğu zaman karar verilmesi daha kolay oluyor.Yani tespit davası senin için bir avantajdır bir bakıma maddi tazminat davasından önce..

Umarım faydalı olmuştur..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıntı olarak unutmuşum ESENYURT daki istasyon. şu doğuş servisinin yukarısındaki.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nires Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filmler zenonlar artık geçmiyor samet app mühürüne bile bakıyorlar amerikan parklar far boyalı bunlara hep bakıyorlar artık sen nerede yaşıyorsun???
    far ayarını yaptır film ruhsat sayfan dolu değilse geçiyor app benim için sıkıntı değil mühürlü far boyamasına bakmıyolar amerikanda bi kablo kesmeye bakar aziz
    Livestrong

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabada orjinal 13 jant. 15 takılı şuan. baktı baktı jantları nıye bukadar büyükmüş bunun felan dedi geçti öyle.. piyasada az bulunan arabalarda tüv dede az sorun çıkıyor. çünkü bilmiyor elemanlar. mesela sunrooflu şahinlere sorun çıkarıyorlar orj olmadığını bildiklerinden..
    megane nında normalinden çok olunca bu aracıda normal megane sanmışlar heralde

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmler zenonlar artık geçmiyor samet app mühürüne bile bakıyorlar amerikan parklar far boyalı bunlara hep bakıyorlar artık sen nerede yaşıyorsun???
    hangi araç kalmış app,film,zenon ile sagdan soldan duyduklarınız ile konuşmasanızda gerçek bilgiler paylaşılsa biraz
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana akıl vermek istemem, haddim değil. Ama sen treni kaçırmışsın. Biraz olsun sakin olup düşünecektin. Cebinden cep telefonunu çıkaracaktın, kamerasını açacaktın" kardeşim lütfen mikrofona doğru söylermisin? bu katalokta yazan yazıya sen itiraz edip beni yetkili servisemi yönlendiriyorsun?" deyip teşekür edip kapatacaktın. Bak bakalım ne oluyor.

Ben bunu trafik polisine bile yapıyorum.

dostum tapu gibi imzalı kaşeli tüv kağıdı var elimde. kağıda yazmışlar jant lastik 17 inç. jant lastik çapı hatalıdır. yanında Ağır kusur yazıyor.

bu arada lastiklerimde 2 haftalık
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sana ben dedim gökhanım uğraşırsınn gel dedik gelmedin
    adam haklı gökhan gittik typerı geçirdik geldik no sıkıntı no problem
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide senin klavuzu adama gösterdiğini ama buna rağmen adamın seni geri çevirdiğinide kağıda yazmışlarmı? zaten olay orda. Adam yarın bigün derki "kullanma klavuzu yanında olsaydı problem olmazdı, yada güneşliği bize ogün gösterseydi eşşek değiliz geçirirdik" ama senin bunları yaptığına dair senin elinde kanıt yok şuan. Ben o açıdan söledim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit şimdi bu mantık yanlış. DBS için sen haklısın. ama ben orjinal egzosuma kadar takıp gittim.

Yani anlatabiliyormuyum kusursuz benim aracım! Şimdi mantıklı düşün azıcık. Aracın kusursuz ise sen taa izmitlere gebzelere gitmek istermisin?

Kusursuz olan aracın tüv deki yetkilinin yanlış bilgiye sahip olması yada resmi bilgiler aracın üzerinde yazarken gidip mantık yürüterek araç bırakması ne kadar doğru bişey?

bunu hak ediyormusun?

By_OnuR
    Misafir
    abi normali 205 biz takmışız 225 ne fark eder araca takılabiliyor bunu neden yapmıyorlar. Tüv'e hiç birşey demiyorum ben..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak bir de bu servislerde bildiğim kadarıyla güvenlik kameraları filan oluyor.Onlardan yararlanılabilir ispat bakımından.Hatta orada münakaşaya şahit olan 2-3 adama da ulaşılabilirse çözülür diye düşünüyorum.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum tapu gibi imzalı kaşeli tüv kağıdı var elimde. kağıda yazmışlar jant lastik 17 inç. jant lastik çapı hatalıdır. yanında Ağır kusur yazıyor.

bu arada lastiklerimde 2 haftalık
    aynen rapor elinizde nasıl olsa başka ispata gerek yok zaten kamera görüntüleri tüvde mevcut talep edilirse mahkemece verilecektir, hadi tamam bilinmez milyon tane araç var ama aracın kendi içinde belirtilmiş ve üstüne katalok mevcutsa uğraştırmanın anlamı nedir ki
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaba 16 jant olsaydı üzerinde adam bu rs ler 17 geçemez muaneden mi diyecekti bence servisten onaylı kağıt alıp götürüp ellerine vermek daha mantıklı

By_OnuR
    Misafir
    yiğit şimdi bu mantık yanlış. DBS için sen haklısın. ama ben orjinal egzosuma kadar takıp gittim.

Yani anlatabiliyormuyum kusursuz benim aracım! Şimdi mantıklı düşün azıcık. Aracın kusursuz ise sen taa izmitlere gebzelere gitmek istermisin?

Kusursuz olan aracın tüv deki yetkilinin yanlış bilgiye sahip olması yada resmi bilgiler aracın üzerinde yazarken gidip mantık yürüterek araç bırakması ne kadar doğru bişey?

bunu hak ediyormusun?
    tabikide haklısın gökhan abi mantıkla çalışmaları onların sonun gelmesine neden olabilir ama... aracın resmen her yerinde yazıyor..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu saçmalıklar için gerçekten birşeyler yapmak lazım ,
    aptal tiplerle artık muhattab olmak zorunda değil insanlar
    %100 tüv suçlu ise bunun cezasını çekmeli
    adam 1 gününü harcamış, oyuncak değil bu iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_OnuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi normali 205 biz takmışız 225 ne fark eder araca takılabiliyor bunu neden yapmıyorlar. Tüv'e hiç birşey demiyorum ben..
    onur güneşliği okumadın galiba 215 225 yazıyor zaten. yani normali 205 filan değil. katalogdaki minimum değer olayı o.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

bunu hak ediyormusun?
    bu ülkede herşey para ile dönüyor kanka o yüzden kasmana gerek yok normal prosedür üzerinden bakarsak dün minibüsü olan amcanın sadece bir tane ehliyet kemeri takılmadı diye harcı yandı bunlar varken seninki pek birşey değil
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç bu şekilde muayeneden gecti ne jantından bahsediolar ya..

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın VTS sini götürdük orjinale cevirdik yayları torsiyon yüksekliği hava filtresi egzoz sitemi herşeyi orjinal cam filmi dahi yoktu.Bizide jantlardan bırakmaya çalıştılar...Arabamızın dış görüntüsü koyduğum 2.resimdekinin aynısı renk dahi aynı ama jant ölçüsünden bırakıyorlardı.Kabartma citroen logosuna bile aldırmadılar jant üzerindeki.

TÜV e göre olması gereken jant ölçüsü bu aşşağıdaki yani VTS de 1.4 saxo saç jantı olmalıymış

Bizim aracımızın üzerindeki jantlarda bu aşşağıdakiler... VTS mk2 orjinal jantı...

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)