@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Herşey Güzel hoş peki bu adamların bize olan tersliği nedir? bizden önceki araçlar 15 dakka durup kusursuz çıkıyor ama adam bizimkine gelince kusurlu diyor...
Ayrıca Almanya TUV'e de bence bu konu iletilmeli."Orijinal" Renault Megane RS muayeneden geçemedi,çalışanların araçlar hakkında yeterli bilgisi ve eğitimi yok diye bir mail atılsa görmemezlikten gelmezler.Hele bunu rahat 10-15 kişi yapsa illa ki üstüne düşerler bu işin..
ben sadece olanları yazıyorum yaşadıklarımı yazıyorum bu benim tüve geçtikten sonra götürdüğüm 7 ci aracım cum ondada aynı şeyleri yaşadığım için iyi biliyorum... ve tüvde çalışan her adam o işini hakkıyla yapsa ohoooo neler olmazdı kimi insanlık yapıyor kimide nelik yapıyor onu siz daha iyi biliyorsunuz
yine aracımın muaynesi geldi ve yine korkuyorum, geçen sefer çok iyi birine denk gelmiştim cidden aşırı efendi biriydi ve çok iyi davranmıştı. şimdi ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. gergin dakikalar beni bekliyor
74 model sehpa...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bence arabasında bu tarz sıkıntıları olanlar bi muameleci ile anlaşmalı yapanlar bu şekilde yapıyor hiç geçmicek arabayı bile geçiriyorlar.
ne denırkı denyoluk ıste
orjınale cevırıp gıdıcen gecıcek muayeneden sonrada aracı eskı halıne getırıp araca bakan elemanı bulup hatırnı sormak lazım bak böle arabaya onay verdın dıe![]()
bence tüv e şikayet edin önce. Muayene ediyorsa bu araçla ilgili bilgisi olmak zorunda neye göre muayene ediyor ki? önce tüv merkeze şikayet edin adamların adıyla beraber baktınız olmuo dava açın sonuçta giren çıkan olmicak size beklersiniz sadece.
abi daha 6-7 ay olmadımı senin arabanın muaynesi yapılalı
işte yaşadıklarını anltıyorsun tamamda o agır bu agır diyorsun bende diyorumki cam film i hafif kusur yanlış biliyorsun
bildigim sistemin telifini almanlardan satın aldılar yani parayı veren düdügü çalar hesabı karışmazlar diye düşünüyorum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
cam filmi
1-poliste bağlatılırsa
2-hafif kusurlu olarak cam filmi daha önce yazılıp satış yaptıktan sonra plaka değiştirmek isteyenlerden filmlerin sökülüp TÜV'den komple muayneden geçirilmesi istenmekte
yoksa
TUV'de hala hafif kusur diye biliyorum bende bende öyle yazıyor çünkü![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
frid ozaman sana tek sorum dün gebze istasyondaydım yanımda yiğit vardı neden adamlara cam filmlerini söktürüyorlardı bunun açıklaması varmı????
yoksa yapılan kıllıkmı???? çalışan adamlar fantezimi yapıyorlar söktürerek??? zevkmi alıyorlar az kusursa filmi söktürünce???
Yapman gereken konuyu anlatan bir dilekçe ile adliyeye gitmen. Buna hangi alan bakıyor bilmiyorum danışmaya sorarsan sana bilgi verecektir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)