User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
173 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bu Kadar Aksilik Olmaz! Tüv`e Dava Açmak İstiyorum!

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi daha 6-7 ay olmadımı senin arabanın muaynesi yapılalı

yok ya o astraydı onun muaynesi oldu 6 ay önce ama şimdi camaronun muaynesi var 2 aralıkta bitiyor, eksikleri hallediyim vergisini yatırıyım kaçışım yok benim arabanın orjinalinden uzun farkları ayakla basılıyor, orjinlinden amerikan park, vitesim normal araba gibi geçmiyor falan filan bunları geçen sefer anlattığımda çok anlayışlı davranmıştı ordaki görevli hiç ağır kusurlarımı bana söyleyip hallettikten sonrada direk geçirmişti hatta istasyonun içinde araç stop edip çalıştıramıyımca bile
    74 model sehpa...

husrevoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmden ceza yedikten sonra muayene yanıyor ve muayene yaptırmaya gittiğinizde film duruyorsa kabul etmiyorlar o yüzden istasyonda filmleri söküyor olabilirler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fasterhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün ankara eryamandada biz biraz sıkıntı yaşadık.....arkadasım istanbuldan bir m3 aldı neyse emniyetde plaka ruhsat işlerini kovalasın diye muameleciye verdik evrakları ruhsat cıkınca alırız biz dedik muameleci aradı ruhsatı veremiyolarmış şaşe numarası başka araçtata görünüyor dedi neyse dedik ne yapacaz eleman tüvden tespit yaptıcaksınız dedi gittik eryaman tüve verdik evrakları sıra aldık ama elemanlar külli keyif içerde muhabbetdeler sallayan yok baya sonra geldi biri actık kaputu şase numarasına baktı sonra motor numarasını bulamadı daha dogrusu bizde bakındık bizde göremedik bişeyleri sökmek gerek şimdi burda 3 bin motor araba sökülmezki vs gibi şeyler söyledi verdi bi kagıt bize borusana git motor numarasına baksınlar dedi yani bunlar herkese olabilecek durumlar ama şimdi bu tüvlerin orda bu motor numarasını kendi imkanları ile bakmaları gerekmiyor mu ? yani illa bizim borusana gidip birde oraya para vermek zorunda mıyız ? yoksa bunlar tamamen keyfiyetten elemanın üşünmesi sonucu bizi oraya yollamasından ibaret mi.....böyle bişey daha önce başımıza gelmedigi için soruyorum yani normal mi diye.....ama dün çıkan her arabanın sahibi yüklüce küfür ediyodu ahahha
    Benimde 1 ay kadar bi süre önce başıma geldi bu olay.Motor no bir rakam eksikti noterden satış yapabilmek için emniyetten kağıt aldık(ücretsiz).Ruhsat çıkarmak için tüv değilde yetkili peugeot servisine gittim 45 tl ücret karşılığı motor no okuyup bana bi kağıt verdiler.O kağıdı sigortacıya verdim 1 günde çıkardı ruhsatı.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca Almanya TUV'e de bence bu konu iletilmeli."Orijinal" Renault Megane RS muayeneden geçemedi,çalışanların araçlar hakkında yeterli bilgisi ve eğitimi yok diye bir mail atılsa görmemezlikten gelmezler.Hele bunu rahat 10-15 kişi yapsa illa ki üstüne düşerler bu işin..
    +1

Hatta reno yada bi mail le

Türkiyedeki Alman Menşeili Kontrol firması bu jantları geçirmedi ne ayak ?

anlatılsa acaba renault ta bi yaptırım da bulunurmu ?

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı husrevoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filmden ceza yedikten sonra muayene yanıyor ve muayene yaptırmaya gittiğinizde film duruyorsa kabul etmiyorlar o yüzden istasyonda filmleri söküyor olabilirler...
    evet olay bundan ibaret sökülme sebebi bu ....

ama normal gelene hala hafif kusur yazılmakta örnek ben
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı husrevoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence arabasında bu tarz sıkıntıları olanlar bi muameleci ile anlaşmalı yapanlar bu şekilde yapıyor hiç geçmicek arabayı bile geçiriyorlar.
    1 dk ne sıkıntısı yaw ? başka araçlar için söylüyorsun sanırım.

anlattığım gibi benim aracım orjinal ölçüleri jant lastik v.s 225 45 17 ve 18 inc jant uyumludur yazıyor adam 16 olacak diyor bana.

yani fabrika 16 olmaz. en az 17. en fazla 18 olacak diyor.

tüvmü haklı üretici mi
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde 1 ay kadar bi süre önce başıma geldi bu olay.Motor no bir rakam eksikti noterden satış yapabilmek için emniyetten kağıt aldık(ücretsiz).Ruhsat çıkarmak için tüv değilde yetkili peugeot servisine gittim 45 tl ücret karşılığı motor no okuyup bana bi kağıt verdiler.O kağıdı sigortacıya verdim 1 günde çıkardı ruhsatı.
    valla kardeş dün emniyete gittik ordaki polis bize direk tüv e gidip ordan tespit yaptıracaksın dedi emniyet servise git deseydi direk servise giderdik ama işte benim anlamadıgım tüvde bakılması gerekmiyor muydu bu numaranın ?
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

anlattığım gibi benim aracım orjinal ölçüleri jant lastik v.s 225 45 17 ve 18 inc jant uyumludur yazıyor adam 16 olacak diyor bana.

tüvmü haklı üretici mi
    sen yazını al kanka git sok gözlerine dahada uğraşma

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nires Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    frid ozaman sana tek sorum dün gebze istasyondaydım yanımda yiğit vardı neden adamlara cam filmlerini söktürüyorlardı bunun açıklaması varmı????

yoksa yapılan kıllıkmı???? çalışan adamlar fantezimi yapıyorlar söktürerek??? zevkmi alıyorlar az kusursa filmi söktürünce???
    tek nedeni var 3 sebeple oluşuyor

1.araçta satış olmuştur muaynesi vardır fakat cam filmleri sitemde gözüktügünden polis ruhsat vermez yeniden muayene yaptır gel der.

2. kişi arabasını mauyene getirir ruhsatında yanlışlık vardır düzeltmesi için ek1 belgesi düzenletip muayne tekrarına girecektir ve cam filmlerini sökmez ise yine raporda görünecek ve ruhsat alamayacaktır

3. kişi aracını muayne getirir ruhsatında yer olmadıgından ek1 belgesi doldurup ruhsatın trafık belgesi adlı yapragını yenileyecektir evrakları düzenlenirken müşteri kabul görevlisi cam filmi yada folyo varsa sökün demiştir

raporda ve sistemde görünürse ruhsat alınamayacak yenıden harç ödemek sorunda kalınacaktır araç sıfırdan muayene yapılacaktır

bunların akabinde o kişilerin yumurtası kapıya dayandıgından orada o cam filmlerini söküyorlardı

edit ekliyim şunuda : yani kişi ister söksün ister sökmesin tüv'ü baglamaz hafif kusur emniyette adamım var diyen sökmüyor ya geri geliyor yada harbiden adamı var
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tüvmü haklı üretici mi
    Tüv: Üretici yanlış üretmiş karrdeşşşiiimmm

auhauah

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek nedeni var 3 sebeple oluşuyor

1.araçta satış olmuştur muaynesi vardır fakat cam filmleri sitemde gözüktügünden polis ruhsat vermez yeniden muayene yaptır gel der.

2. kişi arabasını mauyene getirir ruhsatında yanlışlık vardır düzeltmesi için ek1 belgesi düzenletip muayne tekrarına girecektir ve cam filmlerini sökmez ise yine raporda görünecek ve ruhsat alamayacaktır

3. kişi aracını muayne getirir ruhsatında yer olmadıgından ek1 belgesi doldurup ruhsatın trafık belgesi adlı yapragını yenileyecektir evrakları düzenlenirken müşteri kabul görevlisi cam filmi yada folyo varsa sökün demiştir

raporda ve sistemde görünürse ruhsat alınamayacak yenıden harç ödemek sorunda kalınacaktır araç sıfırdan muayene yapılacaktır

bunların akabinde o kişilerin yumurtası kapıya dayandıgından orada o cam filmlerini söküyorlardı
    ozaman ben yanlış anlamışım ama gördüğüm 5 araç vardı filmlerini söküyorlardı birde geçen temmuzda bizim caddy götürdüm muayneye çatır çatır filmleri söktürdüler artık bu işler bir rayına otursa güzel olucak

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüv: Üretici yanlış üretmiş karrdeşşşiiimmm

auhauah

reno mu yanlış üretmiş hiç şaşırmam ben sana dedim 16 larla daha ii gider TUV bile yanlış olmuş dedi baksana
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam filmine kafayı takan emniyet. yani tüv hafif kusur sorun değil diyor ancak cam filmine emniyet müsade etmiyor. yani ipe ipe sökceniz.

bende cam filmi v.s gibi şeyler yok kanka biliyorsun.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman ben yanlış anlamışım ama gördüğüm 5 araç vardı filmlerini söküyorlardı birde geçen temmuzda bizim caddy götürdüm muayneye çatır çatır filmleri söktürdüler artık bu işler bir rayına otursa güzel olucak
    yani kişi ister söksün ister sökmesin tüv'ü baglamaz hafif kusur emniyette adamım var diyen sökmüyor ya geri geliyor yada harbiden adamı var hallediyor
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nires nickli arkadaşım ilk sayfalarda bize gelseydin hallederdik gibi söyledin benimde muayenemde bittide öyle daha kolay yoldan resmi muayene yaptırabiliyormuyuz? maliyeti ne oluyor. yada bu işi kolaylaştıracak (illegal yoldan değil!!!) aracımda öyle ağır kusur zaten yokta 1-2 incik boncuk eksik olabilir tüv namına tek seferde geçmesini istiyorumda. yani istasyonda karşılıklı konuşulabilecek İNSAN olan istasyon neresidir??? bizim muameleciler sürekli bana yokuş yapıyorda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nires nickli arkadaşım ilk sayfalarda bize gelseydin hallederdik gibi söyledin benimde muayenemde bittide öyle daha kolay yoldan resmi muayene yaptırabiliyormuyuz? maliyeti ne oluyor. yada bu işi kolaylaştıracak (illegal yoldan değil!!!) aracımda öyle ağır kusur zaten yokta 1-2 incik boncuk eksik olabilir tüv namına tek seferde geçmesini istiyorumda. yani istasyonda karşılıklı konuşulabilecek İNSAN olan istasyon neresidir??? bizim muameleciler sürekli bana yokuş yapıyorda
    ibrahim abiye ulaşırsan yardımcı olur ibooo nickli üye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fasterhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeş dün emniyete gittik ordaki polis bize direk tüv e gidip ordan tespit yaptıracaksın dedi emniyet servise git deseydi direk servise giderdik ama işte benim anlamadıgım tüvde bakılması gerekmiyor muydu bu numaranın ?
    Sigortamı yaptırdığım takipçi ben ücretsiz çıkartıcam ruhsatını dediği için ona bırakmıştım evrakları.Ruhsattaki eksik numara sorun çıkardığı için geçici ruhsat noter satış belgesiyle yetkili servise bıraktım aracı 2 saat sonra aldım birde kağıt verdiler motor no vs yazan 45 tl ücret karşılığı.Bunu Takipçiye verdim ve yaklaşık 4-5 iş saati içinde ruhsatı çıkarıp verdi bana.Sizinde yetkili servise gitmeniz gerekiyor bence.
    Tüv dede işinizi halledebilirsiniz yetkili servisin istediği ücret daha yüksek olabilir ama tüv sorun çıkartabiliyor bazen.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibrahim abiye ulaşırsan yardımcı olur ibooo nickli üye

ibo diyorsan eve geçerken parmaklarım onu o zaman
    iyi tanışıklığım var kardeşimle. Sağol verdiğin bilgi için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo diyorsan eve geçerken parmaklarım onu o zaman
    iyi tanışıklığım var kardeşimle. Sağol verdiğin bilgi için.
    rica ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)