Geçmiş olsun umarım bişeyler çıkar sonunda...
spor araç gördülermi daha bir çekemez oluyorlar,
benide sinir etmişlerdi, aracı aldı rölantide gaz veriyor yanında bittim tabi hemen kem küm etti.. benim zır stock araca bu sesli demişti, araçda orjinal filtre + kutusu, katalitikler, orta susturucu, rezenatör, son susturucu vardı ve çıtı çıkmıyordu... en son bunda açık filtre var demişti kaput açık aracın yanındayız ... gitti daha yetkili biri ile konuştu geldi, geçtik gittik daha da böle cahil haset adamları arabanın yanına yaklaştırmam .
bu adamlar gamalak yaa resmen.... sırf bunları bildiğimden muayneye gitmiyorum 6 ay oldu biteli
gavura kızıp oruç bozmada bu olsa gerek![]()
hep kendi açınızdan bakmayın arkadaşlar tüvün gözündende bakın araçlarınıza illaki hatalar yanlışlar oluyor herkesin hayatında herkesimde oluyor hakkınızı medeni şekilde konunun sahibi arkadaş gibi arayın ki bu durumlar yaşanmasın tek temennimiz bu kötü karektersiz insan heryerede mevcut malesef ki tüvdede
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
buyuk jant olsa dahi ne gibi bir zarari var o zaman teknik olarak bir aciklasin,tuv un amaci aracin tamamen orjinal olmasi degil ki,trafikte aracin tehlikeli bir bicimde ilerlemesini onlemek.gercekten bazi insanlari anlamak mumkun degil.hadimkoy istasyonunu deneyin,biraz uzak ama genelde kamyoncular falan geldigi icin mi bilmiyorum ama bu tarz killiklar yapmiyorlargecmis olsun
benim tek bildiğim personelin geri zekalılığı. hatalı olduklarını anladıklarında kabullenmek istemediler. bazı insanların egoları çok bozuk. hatalı olduğunu anladı adam. adım gibi eminim bundan.
ancak sinir oldu hata yaptığını kabullenmemek için servisden yazı getir 2nci seferde geçersin dedi.
yani ikinci sefer muhtemelen aynı adama denk gelmeyeceğim belki yazıyı bile görmek istemeyecek. ama benim canımı sıkmaya hakkı yoktu!
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
merak ettigim bir sey var hep soruyorum ama hic cevap alamadim turbo yada sc boostlu araclar tuvden gecebiliyor mu ?
orjinal turboluysa geçiyor. orjinalinde turbo değilse tüv yetkilisi anlamayıp geçebiliyor ama anlarsa geçemez proje ister ıvır ister zıvır ister. makina mühendisleri odasından tse li onay ister bir sürü şey.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Geçmiş olsun.Bu tarz insanlara laf anlatmakta ayrı bi dert çıldırmamak elde değil.
Bence gidin servisten onaylı bi kağıt alın sıkıntısız sekilde aracınızı geçirin..Ve aracı geçirirkende servisten aldıgınız onaylı kagıt sayesinde gectigini aksi taktirde gecirilmediginide yazdırın veya öyle bi kağıt imzalatın..Sonra direk sikayet edin.Cünkü bunlara her eyvallah cektigimizde daha kötüleri basımıza geliyor..
Ayrıca merak ettigim bi olay var.Hafif kusur olarak gecen bi arac bi sonraki muayenede aynı hafif kusurlardan geçiyormu,kalıyormu ??
Kafayı yemiş bu geri kafalılar ömer abi haklısın valla ben olsam döverdım![]()
size resmen kıllık yapmışlar..acayip sinir oldum.
haklı durumdasınız oyle bir kıstas yok muayeneniz onaylanmak zorunda..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
gükhan forge intercooler filan bunlara tamam dedilermi merak ettim ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
muayene için bozüyüke gelin beyler, ben komple egzos(el yapımı son susturucu) coilover film amerikan sinyal, birkaç çeşit gösterge vs vs ile hafif kusurlu geçtim
raporda sadece şanzımanda yağ kaçağı ve bozuk far ayarı yazıyordu![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)