bende alt yapı çalışmalarını sürdürüyorum kısmetse 3 sene içinde izmirdeyim![]()
ben yinede eskişehiri bi düşünün derim.
http://www.eskisehir.net.tr/galeri/?...id=1&albumid=1
Tespit dogru olmus. Cunku ben İzmir'de oturuyorum , Eskisehir'de ogrenciyim burda da evim var.Eskisehirde cok rahat para kazanirsin İzmir'e gore cilingirsen.Genelde ogrenci evi oldugu icin cevremde cilingire verilen cok saglam paralar var. İzmirde kazanman icin biraz daha tutunman cevre yapman gerekir Eskisehire gore.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
birazdan otobüse biniyorum basmanede bir otele eşyalarımı bırakıp karşıyakaya geçmeyi planlıyorum,eğer gün içinde zamanı olan varsa(çaylar sizden) görüşebiliriz,gezip yer bakıyorum gün içinde
0533 258 54 98 samet
Arda senin yanına gelicem kısmet olursa turboyu kafana atıcam:]]]
bencede eskişehir daha mantıklı geldi sürekli gelişmeye aday şuan ama izmir gelişimini tamamlamış bir şehir istanbul sürekli büyümekte zaten ama çakalı oldukça fazla
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bu nedir arkadaş Angara kan kaybediyor bohçasını alan İzmir'e yerleşiyor.
Hayırlısı olsun bu arada arkadaşım.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Basmanede otelde kalıyorsanız, gazi bulvarı vakıfbanktayım ben. Eski tekel binasının yanındaki otoparkın altındaki vakıfbankta. Aynı zamanda da nergiste oturuyorum. Buyrun çay içer bişeyler yeriz. Hemde çevrem iyidir çankayada bit pazarında falan.
Onur Demir
Fusion35 ------> OnurD.
bornova-kparkı tavsiye ederim ***** BENCE bornovayı bornova yapan üniversite öğrencilerinin ortak noktası.haliyle çevre olup olmaması öğrenciyi çok etkilemez işi düştümü illaki kpark civarında bi yer arar.fakat bornovada ve k.parkta evler dükkanlar ederinden çok daha fazla bornova dışında bi yerde aynı kiraya çok daha iyi bi evde oturulabilir.
onun dışında buca 9 eylül civarı olabilir orada kiralar daha uygundur.ama izmirin diğer semtleri için iş yapabilmek için çevre edinmek gerekir diye düşünüyorum.
edit: 6 yıldır izmir-bornovadayım öğrenciyim bende benim görüşlerim gördüklerim bunlardır.
sabah küçükparka gittim ve 1 saat gezmemle meydanda 1 tane büyük yer hakkaten işi tam yapıyor 3-4 tanede ara sokakta yer var
yanii evet potansiyel var ama hem kirası yüksek hemde piyasası bölünmüş
Cilingirligin dısında meslek düşündünüzmü ?
İzmirin özel bir sebebi yok ise daha rahat yasayabilceginiz kücük şehirlerde var![]()
yani niye olmasın elimden gelen bir şey olursa fakat en iyi yapacağın iş bildiğin iş demişler:]
Arkadaşlar peki bana forumda ikea olabilir yada mavişehir koçtaş-praktikerde yardımcı olabilecek biri varmı
biliyorsunuz bu tip yerlerin girişinde stand tarzı yerler kiralanıyor gidip buraların müdürleri ile görüşeceğim elinizden aracılık selam gibi bir imkan varmı kimsenin?
Onur sağolsun hem ağırladı beni iş yerinde hemde izmir turu attık beraber hemde forum ve mavişehiri gösterdi yarın için.
İzmiri yürü yürü öğrendim sayılır :]
konak-kemeraltı-bornova-bostanlı-mavişehir gibi yerlerin merkezlerine baktım içime sinen bostanlı oldu yani benim işim için potansiyel var fakat teee ilk geldiğimdeki ilk göz agrım karşıyakada herşey tamam derken bir dükkanla son dakika anlaşamadık başkası aldı neyse nasip kısmet fakat ben karşıyakaya ısındıgımdan mı yoksa çarşının kalabalık olmasından mı bilemiyorum hep aklımda çarşı var.
şimdi özellikle karşıyakalılardan bilgi rica ediyorum bir kaç satır benim hayatımı yönlendirebilir göz ardı etmeyin lütfen.
bu metro dalgası 5 aralıkta faaliyete gececekmiş gerçekten yogunluk olacakmı cünkü metronun çarşı cıkısındaki ilk sokagın girişinde büyük bir dükkan var çeşit koyabilirlik acısından ve görünüm acısından iyi yerde sayılır(yani metrodan cıkanlar görür) ama işte şuanda faal olmadıgı için ileriki zamanlarda o araç trafigine acık olan sokagında kapanması söz konusu iken canlanırmı ve insanlar aaa burada şu varmış filan gibi akılda kalıcılık olurmu???
karşıyakada arkadaşımda kalıyorum ve çarşıda girmedigim sokak bakmadıgım dolu-boş dükkan kalmadı:]
0533 258 54 98 samet
teşekkür ederim düşünceleriniz bilgileriniz için...
dostum bostanlıda nergıs e bakan tarafda oturuyorum nergıs metro ıstasyonuna 5 dk mesafedeyım bostanlı hırdavat konusunda bıraz kısır sanırım koçtaş pratıker ufak esnafı oldurdu ne zaman ufak tefek bısey lazım olsa en az yarım saat aranıyorum yakınlarımdada bıldıgım cılıngır anahtarcı hırdavatcı yok en yakın mıster dakık var oda merkez bostanlı tarafında nergizi cok dolasmadım ama metro cıvarında o tur dükkan yok diye bılıyorum metro cıvarı baya hareketlı olucak en buyuk ıstasyonda nergıs ıstasyonu sanırım cıvarını dusun hele uygun dukkan varsa iyice dusun derim mesala ınsanlar artık evde kahvaltı yapmıyor herkez gevrek boyoz geciştiriyo metro cıvarı oyle bı işyeri iyi olabilir baska seylerde düşünülebilir yapabileceğim birşey olursa bana ulaşabilirsin pm at selamlar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)