ohh tesekkur ederim Omer abiyede sormustum ama aslında onun yazıcagıda bunlar demekki saglık olsun bakalım ne diyelim![]()
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Dediğim gibi ben sadece fikir olması açısından önceki konusulanları koydum, aracı kötülemek gibi niyetim kesinlikle yok. Siz isterseniz yukarıda şimdiki sahibinin profil bilgilerini içeren link konulmuş. Şimdiki durumu hakkında bilgim yok. Bulun msj atın konuşun, enazından içinizde kalmasın. Lafla sözle araba alınmaz. Gidip bakıcaksın, baktıracaksın.![]()
valla su saatten sonra cok gidiceğimi felan sanmıyorum bizimki on arastırmaydı ankaradan kalkıp gidicez gerek yok sanırım masraf etmeyeHerkese tesekkur ederim dilenirse konu silinebilir.
bu araç ta TT den kadir arkadaşımızın aracı. uzun süre uğraştı fakat askerlik sebebiyle sattığını biliyorum. ben aracı yakından görmedim fakat değerini bilen adamın elinde olduğunundan eminim.
klimali mavi tek kapı si
techteki ilanı
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=67332
sahibindendeki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33817181/detay
Techturkey.com Post 1214
evet sarı si cihan sattıktan sonraki sahibinde bizim ömerle gidip baktıgımızda bekledigimiz gibi çıkmadı ama şimdiki durumunu yeni sahibi ve görenler bilir![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Özel msj gitti saolasın bakalım kısmet bulabilicezmi kafamıza gore bir si gorucez. Vakit biraz gesçsin pazar günü rahatsız etmeyelim![]()
sagolsın abi tavsiyen için pm attım kardeşim sanada araç bana aittir.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
eyv abi aldım pm ini yazdım bende bişiyler eğer anlaşırsak araç başında görüşürüz abi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)