Çeto başkanım pikolet demişken yazın olan büyük pikolet hüsranından sonra bir pikolet daha yapsak forumca![]()
zakiri her zaman tek geçerim. buharda pişmiş gibisi yok. pikolet mi bir daha ve grupça.. naslaaa![]()
Boşverin Taco yu ya böle bi şey varken ;
güzel bi iskender için çok şey verirdim burda 2 tane turk restorant ı var ikiside birbirinden beter ...![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Brocum greek rest. dene..Gecen hafta burada biryere gittim Samos diye...Greek world diye bir tabak aldim icinde enfes doner, sarma, pilav, beyaz peynir, izgara tavuk vs.....Inanilmaz lezzetliydi..
doğru diyorsun bro , iyi fikir bi deniyek bakalım![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu mikrodalga
bu arada Ankaradayım 1.5 senedir.Eskişehirdeki şampiyon kokoreç kadar iyi kokoreç yemedim.ankaradakiler yanından bile geçemez.sanki ankarada hazır donmus kokoreci alıyolar tadı tuzu yok.eskişehirdeki harbi kokorec gibi ona göre.
ankaradaki aoç de yedim.belki başka yer vardır güzel yapan.ama herkes aoç aoç diyor.mecburiyetten orada yiyorum eskişehirdekini tutmuyor.bozüyükteki kokorecciler de ankardakinden iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)