arkadaşlar aracıma tavan folyo kaplama yaptırdım polisler sıkıntı yapıyormu bilgisi olan varmı?
arkadaşlar aracıma tavan folyo kaplama yaptırdım polisler sıkıntı yapıyormu bilgisi olan varmı?
polisine gore değişir bende aylarca oyle bındım bagzısı takıo bagzısı bakmıo bıle hep kurtuldum ama ruhsata ısletmek en mantıklısı...
yaptırdığım yer hiç sıkıntı yaşayan görmedim muayenedende geçiyor dedi ama ticaret yapmak için söylemiş olabilir diye kafam karıştı.filmlerden ceza yedikten sonra muayene yanıyor inş bunda da öyle bi sorun olmaz cezaya razıyım ama muayene yandımı çok kötü bnm için.
ruhsat yapraklarının degişimi kadar ücret alınıyor bırısı 46 dıgerı 86. sanırım tam bılmıyorum
+ işini savsaklamayan bir polis ve muayne istasyonuna denk gelirsen cezada yersin muaynedende geçemezsin![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Benim hatırladığım arabada bir parçadaki ikinci renk %40'ı geçerse bunun ruhsata işletilmesi lazım....
polisine gore degişir bencede, bazısı sorun etmiyor, bazısı taktımı takıyor![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Bende folyo yaptim kaputa sonra rahat birakmazlar zaten sürekli cevirmelerdeyim diye ruhsata işlettim.şimdi arabami satiyorum alan kişide yüzde 90 folyoyu sökecek sonra trafikte bi sıkıntı yaratir mi çift renkli olmasi
ruhsata ıslı olsada bızım polısımıze fark etmıyorkı benım aracımın serıtlerı fabrıka cıkısı ruhsata ıslı ama memleketımın polısı benı durduruyor daha ruhsatıu acmadana rabanı bagllıyorum dıyor. ben adama cıkısınca da baska yerden dceza yazmaya bakıyor... bence ruhsata ısletmek en iyisi...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Polis istedikten sonra herseye karisiyor. Çok cuzi bir miktarla ruhsata isletebiliyorken, kıl bi polise denk gelme riskine girmeyin bence![]()
en ıyısı işli olması benım grı-sıyah gecıyor ruhsatta ıstedıgım gıbı oynarım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)