torrentci bir insanım ***** kasa açık kalınca 5 gün açık kaldığı oldu elektik faturası koyuyor çıtırdan netbuk bu konuda çok avantajı.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bende asus 1005 ha kullanıyorum. herşey güzel. hızıda yeterli. internet amaçlı giriyorum 5-6 saatten aşağı gitmiyor. pili uzun giden modelden olsun ayrıca arkadaşların dediği gibi hızlı birşey alırsan iyi olur. ama ucuz dersen media markta 414tl idi asus 1001 modeli...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
asus yada dell kalite açısından tercih edebilirsin...
10 inc ekran olsun diyorsan ucuz bişeyler 500 - 600 liraya düşünebilirsin...
Yada asusun 1215N modeli var en son piyasada yoktu ama yakında gelir...fiyatı 1000 TL civarında olucak.... d525 intel atom işlemcili 2gb ddr3 ram usb3.0 özelliğide sunuyor ion2 alt sınıf notbook veriminde 12 inc netbook da alabilirsin...
Yada asus vx6 modeli var 320 gb 4gb ram modelli..windows 7 home .Hertürlü işini görebilir Hertür video ve film izleyebilir... Fotoshop ve bir çok programları kullanabilir. Hatta oyunda dahi imkanı sunuyor çok yönlü bir netbook...Şuan piyasadaki en hızlı netbook olması lazım bunuda düşünebilirsin...
Bunları neden öneriyorum 12 inc ebat tam tam optimal bir oran ne ufak nede 15 kadar büyük... Hem taşıması basit hem performanslı
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
12 incde yazılan gibi 1215 şuan en iyi modellerden biri
10 inc lerde en sağlam netbook şuan piyasadaki asus 1015pem
n550,2gb ddr3,250gb hdd , bluetooth 3.0 falan var ayrıca mat ekran geliyor çok daha kullanşlı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ooo Alienware netbuk yapmış hocam özellik istiyorsan 11' ekran 1 gb GeForce 335M 1 gb lık i5 işlemci.![]()
http://www.dell.com/us/p/alienware-m...re-m11x&~ck=mn
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)