User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Alaska?

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amacım gezmek pek değil zaten. Gezmek istesem güzel yurdumda gezecek yer çok var.Dil öğrenmeyi de kenara atınca çalışmak kalıyo ki alaskayı bu yüzden düşünüyorum zira Tr de çalıştığımın kat ve kat fazlasını kaldıracam. Parayı orada yeme kısmı için zaten süremin tamamını çalışmaya kullanmam 1-2 hafta gezmeye tozmaya para harcamaya gider. Ama yanıma bi MK1 alıp düzeltecek para bırakmak isterim.

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para kazandınmı peki samet ?
    2 tane laptop aldim pennsylvania'dan donuste kanka ikiside son modeldi 2007'de tabi

alaskaya babam gondermedi bende para yok dedi, fakat bende hyundai 1.3 motor 2000 model olunca artik dayanamadim gidicem alaskaya satip, geldigimdede vti'i cekicem kapiya dedim ama olmadi tabi..

Alaska sartlari cok zor

Alaska'nin dogasi: (sadece bilgilendirmek icin soyliyorum, ilginc)

Yazin gece 12 bucuklara kadar hava kararmiyor
    Deniz suyu gunduz cekiliyor, gece karaya geliyor
    Dogasi harika, temmuz sonuna kadar genelde gunes pek gorulmuyor, yagmurlu ve hava soguk, gece 3'ten sonra karda baslayabiliyor bazen.
    En yuksek hava sicakligi 20 derece oldu agustos baslarinda
    Ayilar icin cok fazla uyariliyorsunuz + TSUNAMI ile ilgili oryantasyonlar veriyor fabrika
    Agaclarda kartallar, koca koca kargalar
    Insanlik pek iyi degil, sert ve katilar
    Daga cikmanizi hic onermem kurtlar sizi oyuna dusurebilir, birkac arkadasim gittiler geldiklerinde agzi yuzu kan icerisindelerdi, kurtlardan kacarken dusmusler
    Sand Point adasinda sadece bir tane serif arabasi vardi, hastanede 1 taneydi.
    Gunes acincada bodrum gibi oluyor gozunu sevdimin dogasi.

Alaska'daki seafood fabrikalari

Ben Sand Point Trident'teydim ve burada emin olun balik Kasim ayi sonu aralik basina kadar cikiyor, cok cok nadir olmak uzere baliksiz 2 yada 3 gun gecirdik, o gunlerde bile bizi kopek gibi calistirdilar fakat 16 saat degilde 8 saat calistik

Gunluk 8 saat ve alti calisirsan cebinden $5 oduyorsun 4 ogun yemegin ve yatak paran olarak.

Hergun 16 saat calisiyorsun, haftalik iznin yok, yaralanma ve sakatlanma raporu haric calismak zorundasin ise gelmezsen kapini caliyorlar ve zorluyorlar

Philipinliler cok fazla, onlardan emir aliyorsun, cunku onlar her sezon oradalar, bunu mini bir askerlik programi gibi dusun.

Ben gittigimin 3. gunu turkiyeye donmeye karar verdim, cunku yapilan is is degil, arabada umrumda degil dedim, herkese haberi duyurdum, hyundai'den artan parayla sana fiat uno aliriz deyince babam herseye ragmen gozumu yumdum ve calsicam en azindan kaybettigim parayi geri alicam dedim ve agostos ortalarina dogru az cok az cok calistim, sakatlandim raporlarda aldim, bu sekildede kaytararak $ 4000 para kazandim, arkadaslarim $10.000'leri gorduler bende helal olsun dedim fakat gozleri morarmisti artik uyur gezer gibi calisiyordu

Verilen yemeklerde seker var, tuz yok

Bara ve klube giris zaten bi tane vardi, 21 yas alti giremiyor

Adada sadece bir tane havalimani var, adaya getirilirken ucak biletini fabrika oduyor, fakat anlasma tarihi disinda fesh edersen ve erken donus yapmak istersen $500.00 kendin oduyorsun ve kendi imkanlarinla donuyorsun, ucak 22 kisilik falan sanirim, dusecek diye korkmayin dicem ama ben korkmustum, bayan hosteste menapozluydu sanirim tartistik laptop cantasi konusundan baya bi
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerika görmüş oLursunuz daha ötesi yok..
    para biriktirmek fln hikaye.. mülteci gibi yaşarsan beLki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 kere wat yaptim, ilkinde ohio cleveland, pittsburgh - pa, harrisburg, pa. 2008'dede alaska anchorage ve sand point'teydim.

Pennslyvania'da Hilton Harrisburg'te otelde calistim.

Alaska'da da balik fabrikasinda.

msne eklersen detayli bilgi veririm time-r@windowslive.com

Bu isin her turlu pisligi var, tecrubelerimi anlatabilirim.
    Ekledim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekledim.
    Tamamdir gorusmek uzere
    In vtec we trust.

Mapped by Dr. Ecu
    Powered by Sistem Honda

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cebinde 10.000 liran varsa gel polonyaya universite oku sinav derdin filan yok istedigin bolume de girebilirsin zaten verdigin 10.000 liranin yaklasik 5.000 lirasi vize icin gostermelik o parayi vizeni alinca kullanabilirsin. vize almakta kolay diger avrupa ulkeleri gibi degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blonde-redhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cebinde 10.000 liran varsa gel polonyaya universite oku sinav derdin filan yok istedigin bolume de girebilirsin zaten verdigin 10.000 liranin yaklasik 5.000 lirasi vize icin gostermelik o parayi vizeni alinca kullanabilirsin. vize almakta kolay diger avrupa ulkeleri gibi degil
    Okuduğum okul her ne kadar üzerimde her türlü fanteziyi denese de değiştirmeye niyetim yok pek.

Konuyla pek de alakası yok söyledğinin. Daha gidecem paramı alıp dönecem hiçbirşey belli değil

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane laptop aldim pennsylvania'dan donuste kanka ikiside son modeldi 2007'de tabi

alaskaya babam gondermedi bende para yok dedi, fakat bende hyundai 1.3 motor 2000 model olunca artik dayanamadim gidicem alaskaya satip, geldigimdede vti'i cekicem kapiya dedim ama olmadi tabi..

Alaska sartlari cok zor

Alaska'nin dogasi: (sadece bilgilendirmek icin soyliyorum, ilginc)

Yazin gece 12 bucuklara kadar hava kararmiyor
    Deniz suyu gunduz cekiliyor, gece karaya geliyor
    Dogasi harika, temmuz sonuna kadar genelde gunes pek gorulmuyor, yagmurlu ve hava soguk, gece 3'ten sonra karda baslayabiliyor bazen.
    En yuksek hava sicakligi 20 derece oldu agustos baslarinda
    Ayilar icin cok fazla uyariliyorsunuz + TSUNAMI ile ilgili oryantasyonlar veriyor fabrika
    Agaclarda kartallar, koca koca kargalar
    Insanlik pek iyi degil, sert ve katilar
    Daga cikmanizi hic onermem kurtlar sizi oyuna dusurebilir, birkac arkadasim gittiler geldiklerinde agzi yuzu kan icerisindelerdi, kurtlardan kacarken dusmusler
    Sand Point adasinda sadece bir tane serif arabasi vardi, hastanede 1 taneydi.
    Gunes acincada bodrum gibi oluyor gozunu sevdimin dogasi.

Alaska'daki seafood fabrikalari

Ben Sand Point Trident'teydim ve burada emin olun balik Kasim ayi sonu aralik basina kadar cikiyor, cok cok nadir olmak uzere baliksiz 2 yada 3 gun gecirdik, o gunlerde bile bizi kopek gibi calistirdilar fakat 16 saat degilde 8 saat calistik

Gunluk 8 saat ve alti calisirsan cebinden $5 oduyorsun 4 ogun yemegin ve yatak paran olarak.

Hergun 16 saat calisiyorsun, haftalik iznin yok, yaralanma ve sakatlanma raporu haric calismak zorundasin ise gelmezsen kapini caliyorlar ve zorluyorlar

Philipinliler cok fazla, onlardan emir aliyorsun, cunku onlar her sezon oradalar, bunu mini bir askerlik programi gibi dusun.

Ben gittigimin 3. gunu turkiyeye donmeye karar verdim, cunku yapilan is is degil, arabada umrumda degil dedim, herkese haberi duyurdum, hyundai'den artan parayla sana fiat uno aliriz deyince babam herseye ragmen gozumu yumdum ve calsicam en azindan kaybettigim parayi geri alicam dedim ve agostos ortalarina dogru az cok az cok calistim, sakatlandim raporlarda aldim, bu sekildede kaytararak $ 4000 para kazandim, arkadaslarim $10.000'leri gorduler bende helal olsun dedim fakat gozleri morarmisti artik uyur gezer gibi calisiyordu

Verilen yemeklerde seker var, tuz yok

Bara ve klube giris zaten bi tane vardi, 21 yas alti giremiyor

Adada sadece bir tane havalimani var, adaya getirilirken ucak biletini fabrika oduyor, fakat anlasma tarihi disinda fesh edersen ve erken donus yapmak istersen $500.00 kendin oduyorsun ve kendi imkanlarinla donuyorsun, ucak 22 kisilik falan sanirim, dusecek diye korkmayin dicem ama ben korkmustum, bayan hosteste menapozluydu sanirim tartistik laptop cantasi konusundan baya bi
    öle bi yazmışsın ki okuyunca sana üzüldüm ALLAH sabır vermiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bad-Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öle bi yazmışsın ki okuyunca sana üzüldüm ALLAH sabır vermiş
    hahahaha sagolasin aklima ne geldiyse yazdim hepsi gercek
    In vtec we trust.

Mapped by Dr. Ecu