bebek yapmanın sırrı
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
akıllıca
Adam haklı beyler
ince mesaj
Almas Nickli Üyeden Alıntı Abaza Avına odaklanmış bir ayı daha
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
Almas Nickli Üyeden Alıntı Yorumsuz Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne. Bunları varya bunları alıcan parçalıcan, parçalarını itlere yediricen. Kanıbozuk o.ç. Sırf bunlar yüzünden benim anamın hayatı boyunca taktığı o örtünün altında politik çıkarlar aranıyor.
Profil resmi =)
ohara bizde yok dimi böyle tabela
Almas Nickli Üyeden Alıntı Yorumsuz http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189244_192111244183739_167592766635587_510970_1481 222_n.jpg[/IMG] bu hatun turist falanda , eşarbı kitledimi ki esnaflar buna. aklı olan bunu yapmaz yahu
Bazı tsi lar doğuştan şanslı
5500 Nickli Üyeden Alıntı bu hatun turist falanda , eşarbı kitledimi ki esnaflar buna. aklı olan bunu yapmaz yahu Yer bursaymış agbi birilerine inat boyle gezen kişiler varmış fln filan
@Almas, abi keşke hepsini tek mesaja yazsaydın ya
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
yeni nesile inanmam agbi
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı @Almas, abi keşke hepsini tek mesaja yazsaydın ya gece gece araştırıp buluom kafam güzel yanlışlıkla kapatırım ekranı gider emek ama yapmaya calışayım
Almas Nickli Üyeden Alıntı gece gece araştırıp buluom kafam güzel yanlışlıkla kapatırım ekranı gider emek ama yapmaya calışayım abi valla tek mesaja yazmaya çalış, beynim döndü
Almas Nickli Üyeden Alıntı Yer bursaymış agbi birilerine inat boyle gezen kişiler varmış fln filan yanındaki elemanın çanta asışıda turist stilide. neye inat olursa olsun bunu yapmak akıl ister. birine inatsada Allah akıl fikir versin ne diyelim.
#3746 ''yok artık'' dedirten cinsten...
Honda Tech - Ankara US Performance
bu da halit ergenç saçları neden dökülmüş anlaşıldı aglamiyoruz bari gülelim
K.Atatürk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları