_AS_ Nickli Üyeden Alıntı Yolla gazozu, AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube&fs=1" width="644" height="390">AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube&fs=1" />BORKED AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube Ne içiyolarsa +1
_AS_ Nickli Üyeden Alıntı Yolla gazozu, AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube&fs=1" width="644" height="390">AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube&fs=1" />BORKED AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube Allah sevdiğine kavuştursun söz bi gazoz borcum var
deli gibi eğleniyolar haaa
_AS_ Nickli Üyeden Alıntı Yolla gazozu, AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube&fs=1" width="644" height="390">AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube&fs=1" />BORKED AZARBAYJAN -dagestan wedding - YouTube Buna bildğin götü başı dağıtmak denir hea 2.10'da ayakkabıya doldurdu alkolü içirdi millete
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Gözyaşları kurur.
CmrHun Nickli Üyeden Alıntı [IMG]http://img03.blogcu.com/images/g/i/f/giftor/cfdf13fabddcdd8ffa151fae5d95d114_1322792469.gif[IMG] kriz geçirdim yaaaaa
Berent.t Nickli Üyeden Alıntı birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.
adrianadan nefret ettim o nasıl ses taksim hattındaki ablalar gibi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Frid Nickli Üyeden Alıntı adrianadan nefret ettim o nasıl ses taksim hattındaki ablalar gibi incide bi capsini gördüm kollar kıllı o günden beridir nefret ediyorum açık ve net
koltuktan düştüm
tabi ya ...
skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı incide bi capsini gördüm kollar kıllı o günden beridir nefret ediyorum açık ve net fake diir photoshoptur hacı yapmayın etmeyin keserim kendimi öle bişe varsa
Onamdar Nickli Üyeden Alıntı fake diir photoshoptur hacı yapmayın etmeyin keserim kendimi öle bişe varsa yav yok bu acunmedyada çaılşan biri çekmiş gizlice hani dans programına katılmıştı ya bi ara inci yazarı orada stüdyo görevlisi ve fotolarını çekip koydu konu 1 hafta kadar kaldı bu arada kıllar ap açık edit: yani oda bizden sayılır
aynen bende gördüm o caps i hadi o fakede ses ya o ses
olm olcak şey değil ya hatun victoria secrets mankeni ya gerçekten fantazi dünyamı başıma yıktınız
zamanla alışılır sesine ya problem olmaz
Onamdar Nickli Üyeden Alıntı olm olcak şey değil ya hatun victoria secrets mankeni ya gerçekten fantazi dünyamı başıma yıktınız görmedim duymadım ahuahua
o caps ı burda paylaşmayın bari valla yüreğim kaldırmaz
Onamdar Nickli Üyeden Alıntı zamanla alışılır sesine ya problem olmaz Peki ya kıllı kolları onlarada alışabilirmisin ? Onamdar Nickli Üyeden Alıntı o caps ı burda paylaşmayın bari valla yüreğim kaldırmaz edit: sırf bunun için arıyorum bulacağım !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları