Evet beyler hadı nası camıa bu 59bınde 205 olacak sız tanımıycaksınız yok artık![]()
doktor ben aradigimi buldum galiba![]()
Allah sana kolaylik versin ayrica top ol emi senin yuzunden gene alicaz basimiza bi bela
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
205 özlemindeymiş herkes.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14667259/detay
sev bayıl
maf
Sanırım bu eleman ne peugeot forumlarında takılıyo nede kendini sağda solda ifşa ediyor.. tanınması pek mümkün değil anca bakım yaptırdığı yeri öğrenip orayla samimi olan biri bulunabilir.. Ben bu arbaayı hiç bilmiyorum..
ilanı koydugu dakika bende aradım konuştum enson 9.500 olacagını söyledi kapalı garajda muhafaza edildigini söyledi direksiyon koltuklar vites'e bakılırsa gayet diri görünüyor sag çamurlugunda ve kaputunda boya oldugu söyledi zaten sag far sag sis ve sag camurluk ucunda bişeyler var gidip bakıcaktım daha gidemedim merak ettigim bir araç km' saati falan gayet hoş görünüyor araç.. hayalim beyaz sunrooflu bide sunroof olaydı =) olayın bittigi nokta olurdu gayet hoş bence alana hayırlı olsun =)
JoYTeaM
araca gidip bakmadanfiyat biçmeyin son zamanlarda bir çok 106 gti 205 gti ve peugeot serisine gidip baktım resimlere aldanıp karşımda gördügüm manzara içler acısıydı
![]()
inşallah alıcak veya düşünen arkadaşlarda suanda resimde göründügü gibi karşında bulur aracıyoksa insan şoka ugraya biliyor..
JoYTeaM
Arkadas bakti,yarin bakinca bilgilendirsiniz. bende ilgilendm aracla. ama 1ay once 50bindeki kirmizi 1.9u 7bine verdiler.pahali bence ki kirmizi da sanroof vardi rrr plaka.beyaz arac acaba ankaradaki gumruk girisli olanmi merak edyorum. ayrica kmsi cok dusuk 1.9 ve 1.6 olanlarda var ama satmiyorlar. benim sattgm 205de ilk sahibinden ben aldm. plakasi 34kep17 idi. cogunuz gormemis duymamissinizdir.diyecegim su ki gizli cevher cok![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)