User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Siz olsanız iş yaparmısınız bir daha

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar herkes yazılanların aşkına gelip insanları hemen yermesin
    talihsiz bir durum yaşanmış , ama karşı tarafın da bir açıklaması vardır mutlaka ,
    hemen toptancılık yapmayın , bu durum iki kişi arasındadır , hariçler fikir beyan etmese çok daha iyi olacaktır
    böyle yaparsanız iş çığırından çıkar , bu hep böyle olmuştur , tecrübeyle sabittir
    akl-ı selim ile hareket etmek gereklidir

arkadaşım duruma üzüldüm gerçekten , mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka sebo ustanın , sonuçta bu camiada bilinen tanınan sevilen ve tavsiye edilen biridir
    tekrar geçmiş olsun , umarın her iki taraf için de işler en kısa sürede tatlıya bağlanır
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun... üzücü bir olay gercekten.
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun, 1 yıla yakın bi bekletmenin ne gibi bir açıklaması olabilir??

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah Sebo ustayi tanimayan herkesin bir yorumu var. O kadar iyi niyetli bi insanin aciklamasi vardir mutlaka..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamların haberi bile yoktu konuyu görmemişler bile aradım gökhanı birazdan cevap verirler

yorum yapan arkadaşlar bilip bilmeden yazmayın

serkan ünlüü
    Misafir
    okan ım gecmiş olsun kardeşim 1 sene bi kaput için cok iyi bi zmn para kolay kolay kazanılmıyo niye böyle oluyo anlımıyrm iyi niyeti bu kdar su istimal edilmez ki

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun okan inşallah en kısa zamanda halledersin işini ........

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun inş yakın zamanda allederler dediğiniz gibi
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göki'De anlatmıştı daha önce böyle sallama mevzu.Sonra aralarında halletmişlerdi ama bu yaşanmış olayları değiştirmiyor.Birdaha gitmezsin konuyu okuyanda ona göre kararını verir.
    Vorsprung Durch Technik

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkes yazılanların aşkına gelip insanları hemen yermesin
    talihsiz bir durum yaşanmış , ama karşı tarafın da bir açıklaması vardır mutlaka ,
    hemen toptancılık yapmayın , bu durum iki kişi arasındadır , hariçler fikir beyan etmese çok daha iyi olacaktır
    böyle yaparsanız iş çığırından çıkar , bu hep böyle olmuştur , tecrübeyle sabittir
    akl-ı selim ile hareket etmek gereklidir

arkadaşım duruma üzüldüm gerçekten , mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka sebo ustanın , sonuçta bu camiada bilinen tanınan sevilen ve tavsiye edilen biridir
    tekrar geçmiş olsun , umarın her iki taraf için de işler en kısa sürede tatlıya bağlanır
    Karşı tarafın açıklaması "yalan söylüyor" dışında birşeylerse kabul edilecek bir açıklama değil bence.Herkez esnaf herkez akıllı burada kimse keriz değil sana 4-5 aydır ulaşılamamanın bahanesi olamaz ya doğrudur ya yalandır ben vericektimde şöyle demiştimde falandıda filandıda bi headers ı 1000liraya trink yapıyorsan bu parayıad çıkartır verirsin he yine söylüyorum karşı tarafında açıklaması olmalı ama yalansa ben inanmıyorum kardeşim biz sana şöyle dedik böyle dedik yapıcaz dedik vericez dedik gibi laflara kimse kimseyi çocuk yerine koymasın
    Vorsprung Durch Technik

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başına gelen kötü bir olay ama neticelerine bakarak işi oraya düşen arkadaşların önlem almalarına ve temkinli olmalarına yol göstermiş oluyorsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun valla; açıklamaası vardır falan denilmiş te; 1senede 1 gün ayıramamanın açıklaması mantık çerçevesinde olmaz...

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmişolsun hocam üzücü bir durum mantıklı bır acıklaması vardır belkı beklıyelım bakalım ..
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

sebostyle
    Misafir
    herkeze hayırlı sohbetler diyerek başlamak istiyorum. okan kardeşim konusunda haklıdır ona bir söz verdim ama yerine getiremedim bu konu benim eski dükyanımla alakalıdır .sözümü yerine getiremedim maddi sıkıntılarım olduğu için ayrıca ben hiçbir bu parayı geri ödemem gibi bir konuşmada yapmadım aslında benim canımın sıkıldığı nokta şu benim siz arkadaşlardan bir çok alacağım var ben her birini buraya tek tek yazarsan sizce neler olur .bu forumda bir çok genç arkadaş var beni tanımadan benim hakkımda yorum yazmalarını istemiyorum böylede bir hakları yok .ben yazarım kimse karışamaz diyen arkadaşlarıda görelim .ben ne yalancıyım nede düzenbaz hakkımızla iş yapmaya çalışıyoruz bazıları gibi insanları kandırma derdinde değiliz benim hakkımda yorumu ancak beni tanıdıktan sonra yapmanızı isterim olur olmaz şeyler yazmayın ticarette mutlaka hatalar yanlışlar olur ben yaptığım işin arkasında durmasam hak veririm ama okan kardeşime söyle söyledim okan bu tamirde hata oldu sana yeni sıfır kaput yapıcam dedim elimde 98 model honda kalıbı var dı yapamadım okanın aracı 99 model kaput farklı bende kalıp alıp yeniden yapıcam dedim fakat kalıpcımda bana verdiği sözü tutmadı benim yapacağım kalıp ve yeni kaput un sadece maliyeti 1200 tl ben bunu kabullenmişim 400 tl denmi kaçıcam ama dediğim gibi şahsımın maddi sorunları var bunun yüzünden okan kardeşimi istemeden üzdüm bu yazdıklarımdan sonra yorumlarınıza biraz dikkat edin lütfen

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah ustam işte bu kadar

maalesef bizde bi sürü psikolojisi olduğundan bi olay olduğunda hemen vurun ka..peye misali bilip bilmeyen tanıyıp etmeyen herkes bi laf sokma çabasına giriyor

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sebostyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze hayırlı sohbetler diyerek başlamak istiyorum. Okan kardeşim konusunda haklıdır ona bir söz verdim ama yerine getiremedim bu konu benim eski dükyanımla alakalıdır .sözümü yerine getiremedim maddi sıkıntılarım olduğu için ayrıca ben hiçbir bu parayı geri ödemem gibi bir konuşmada yapmadım aslında benim canımın sıkıldığı nokta şu benim siz arkadaşlardan bir çok alacağım var ben her birini buraya tek tek yazarsan sizce neler olur .bu forumda bir çok genç arkadaş var beni tanımadan benim hakkımda yorum yazmalarını istemiyorum böylede bir hakları yok .ben yazarım kimse karışamaz diyen arkadaşlarıda görelim .ben ne yalancıyım nede düzenbaz hakkımızla iş yapmaya çalışıyoruz bazıları gibi insanları kandırma derdinde değiliz benim hakkımda yorumu ancak beni tanıdıktan sonra yapmanızı isterim olur olmaz şeyler yazmayın ticarette mutlaka hatalar yanlışlar olur ben yaptığım işin arkasında durmasam hak veririm ama okan kardeşime söyle söyledim okan bu tamirde hata oldu sana yeni sıfır kaput yapıcam dedim elimde 98 model honda kalıbı var dı yapamadım okanın aracı 99 model kaput farklı bende kalıp alıp yeniden yapıcam dedim fakat kalıpcımda bana verdiği sözü tutmadı benim yapacağım kalıp ve yeni kaput un sadece maliyeti 1200 tl ben bunu kabullenmişim 400 tl denmi kaçıcam ama dediğim gibi şahsımın maddi sorunları var bunun yüzünden okan kardeşimi istemeden üzdüm bu yazdıklarımdan sonra yorumlarınıza biraz dikkat edin lütfen
    usta hiç birşey problem değil sana karşı ne kadar esnek davrandığımı kaç kere gidip geldiğimi biliyorsun . Her konuşmamızda da bana net tarih ver o zaman geleyim bu iş bitsin dedim ok dendi ama hiç bir tarihte bu iş bitmedi tam 1 sene idare ettim .
    Bana koyan aradığımda sen telefonu açarsan sana ulaşabiliyoruz 4 kere 5 kere haber bıraktım söyleye bilirmisiniz dönüş yapsın hala dönüş yapılmadı hen son aradığımda 2 gündür gelmiyor cep numarasını alayım verdikleri numara kullanım dışı 2 hafta önce cumartesi günü benim dükkana gelecektin gelmedin o tarihten sonra birdaha ulaşamadım.
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

ulasubaru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar sebo ustayı bılen bılırr hatasının farkında ınsalar herzaman ıyı durumda olcak degıll sebo usta yapıcam dedıyse yapar ıscılıgı olsun yaptıgı ısler olsun herkez bılır ınsanlıgıda on uzerınden ondurr adam gıbı adamdır en yakın zmanda hatasıduzeltır tnımadan yorum yapmayın sebo usta ısının arkasındadır garantı bıle verırı okan arkadasımıza kaputunu yapar verırı bu kadar ama bunu dıllendırmeye gerek yokmus yanıı sebo usta kral adamdır gozum kapalı aracımı teslım ederımm .....

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göki'De anlatmıştı daha önce böyle sallama mevzu.Sonra aralarında halletmişlerdi ama bu yaşanmış olayları değiştirmiyor.Birdaha gitmezsin konuyu okuyanda ona göre kararını verir.
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşı tarafın açıklaması "yalan söylüyor" dışında birşeylerse kabul edilecek bir açıklama değil bence.Herkez esnaf herkez akıllı burada kimse keriz değil sana 4-5 aydır ulaşılamamanın bahanesi olamaz ya doğrudur ya yalandır ben vericektimde şöyle demiştimde falandıda filandıda bi headers ı 1000liraya trink yapıyorsan bu parayıad çıkartır verirsin he yine söylüyorum karşı tarafında açıklaması olmalı ama yalansa ben inanmıyorum kardeşim biz sana şöyle dedik böyle dedik yapıcaz dedik vericez dedik gibi laflara kimse kimseyi çocuk yerine koymasın
    Anlamadığım birşey var sen olayın içinde misin bilader? Göki şu anda bir problemi varsa gelip kendisi yazamıyor mu? Bu olaylada uzaktan yakından alakan yok. Kısaca sanane? Neden bu kadar sebonun üstüne gidiyorsun? Göki sebo ile değil Gariban ile problem yaşamıştı.

Kişisel problemin varsa kendi problemine yoğunlaş başkalarının problemleri üzerinden prim yapmaya calışma. Göki kendisi hala der Sebo seviyorum diğe. Ama garibanı sevmez. Saptırmayın olayları.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)