Evet arkadaşlar mangal yapabiliriz. Buluşma yeri hakkındaki görüşlerinizi de alalım.
Evet arkadaşlar mangal yapabiliriz. Buluşma yeri hakkındaki görüşlerinizi de alalım.
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
lara beachdeki piknik alanı bence oldukça geniş ve park sıkıntısıda yok
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
bız her aksam tt den 6 kısı ıle bulusuyoruz
bulut ayarla bır gun saatte topluca bulusalım![]()
en son kı org.da en az 100 aractı![]()
Bugun degil ya bi gun yapalim diyoruz da o bi gunu ayarlamaya. Calisiyoruz.
07 AL 114 64 JAWA 250
Yauw aceleye ne gerenk var su 1.6 dan kurtılıyım gıden bıseyler alıyım oyle yapalım bulusmayıbende bıktım artık düzlükte yetısemıyorum sıze
![]()
mangal derken 50 kişi olsa nasıl yapıcaz...yada herkez kendi mangalını grubunu ayarlıcak ölede sogukluk olur? sizce nasıl yapalım.
bence mangal kalabalık olursa mantar tadı verir.10-15kişi olsak neysede
beyler bilmiyorum gelme imkanınız varmı ama manavgata beklerim burda süper piknik yeri var foto çekebileceğimiz simsiyah asfalt hatta 0-400 deneme yapacağımız alan bile var hazırama antalya merkezde ayarlayın bi hafta sonu gelirim bende
Arkadaslar bisey yapalim dedik yok kafaniz mi guzel bilmem ne.. Fikir beyan ediyoruz burada. Cok kisi olursa elbette mangal isi olmaz. Ilk once tarih belirleyelim, ona gore gelen gelmeyen belli olsun. Daha sonra aktiviteye karar verilir. Ama istenmeyen tatsizliklarin cikmamasi icin ben arac denemesi yapilmamsindan yanayim. Bunu belirtmek isterim.
07 AL 114 64 JAWA 250
yapılan organizasyon dandirik oldugu zaman günah keçisinin kim olucagı tartışılmaz sanırım düzenleyin güzel bi organizasyon katılalımbirazda mantıklı olalım
![]()
Burada tek bir kişi birşeyler düzenleyip milleti davet etmeye çalışmıyor. Hep birlikte bir karar alıp BERABER bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. Bu yüzden laflarımızı biraz daha dikkatli seçersek sevinirim. Fikir tartışıyoruz. Bir fikriniz varsa belirtin lütfen sizde.
07 AL 114 64 JAWA 250
Burda tartışmak yerine fikir sunsak daha iyi olur
6 kişi toplanıyoruz demişsiniz yer zaman söyleyin bizde gelelim bari ?
#eksikpazar
ilk olarak kullandıgım kelimelerde absürd bi yan göremiyorum ismail karakaş kardeşim öle buyuk harfler falan kullanmana gerek yok![]()
Yagmur camur warken piyasada acık havada toplantı vs organizasyon yapılmaz cogumuzun aracı alçak (en azından benımki oyle) kapalı otoparklar vs. giremiyoruz rahat rahat takılabileceğimiz eli yüzü düzgün, sakin (gerçi biz girdikten sonra ne kadar sakin kalır bilemiyorum ) geniş kapalı mekan varsa bildiğiniz herkesin müsait oldugu bi gun ayarlayalım buluşalım muabbetimize bakalımbize her yol paris manavgat falan farketmez bana yakın zaten
![]()
mekan önerilerini gelsin bakalım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)