altdevirleri kıs , üst devirleri aç .. bu değil mi olay..
alt devirlerde ekonomi üst devirlerde perfomans
altdevirleri kıs , üst devirleri aç .. bu değil mi olay..
alt devirlerde ekonomi üst devirlerde perfomans
Servet usta uzun yıllardır tanıdıgım bir ustadır. Geçen sene bu yazılım olayını konusmustuk bana detaylıca anlatmıstı. Yaptığı şeyi 1. ağızdan duydugunda insanın kafasına yatıyor aslında. Benle konustugu zaman bi depo ile 850 km giden bi arabadan bahsediodu. Yazılımı yaptıktan sonra 1130km de yakıtı bitti adam beni aradı diyordu. Şu zamana kadarda baya araç yaptı diye biliyorum. Benim özellikle merak edip sordugum şey şuydu( araç fakire düşmüyor mu? ). Bana kesinlikle düşmüyor demişti.
koca firmalar düşünememiş. helal olsun bizim ustalara. komik.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
arabam gerekirse çok yaksın ama çok gitsinhızlı gitsin.
ekonomi isteyende 1.3cdti tavsiye ederim. bu haber bildiğin yazılım işte. tüm chipcilerin yaptığı şey. motor performansı arttığında düzgün kullanımda ekonomi sağlanıyor tabiki.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aracı fakire almaktan başka hiçbirşey değilki biraz benzin biraz avans kısıyor al sana az yakıyor.ama unutmayın ki araçta benzin-hava karışımı azaldığı için fazla güç gerektiren durumlarda gaz pedalına %50 bassanız gidecekse araç siz %100 basacaksınız bunun sonuçlarındada yine fazla yakacakk
sahibinden.com'da yakıt borusuna takılan, yakıtı daha çok polarize eden ucuz bir alet var. 100TL falan heralde. Yalan olduğunu düşünüyordum ama şimdi sen bahsedince kafama takıldı. Gerçeklik payı var mı?
Mesela bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5980374/detay?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)