[QUOTE=!KO;8468523][video=yo
Samimiyetine inanarak birşey sormak istiyorum bu tarz parçalar nasıl hoşunuza gidiyorses desen ses yok alt yapı desen alt yapı berbat beste zaten sosis ve salamdan ibaret yani bu arkadaşı dinlemek için çekici kılan şey nedir
![]()
Kesinlikle arkadaş için demiyorum ama genel tayfası cigara, ot, karı, düşmek, düşürmek, gıto, torbacı, is, pas, duman falan böyle anahtar kelimelerle tatmin olup cigara ucundaki iki fırtla bağımlı, psikopat, cool falan triplerine girip tatmin oluyorlar. Bi f30 tayfası bide bu tayfa çağın kanseri![]()
Superb
edit: bunun gibi
YouTube
Superb
Kova başında arabesk rap yapan dızolar daha samimi geliyor bana o zamanen azından bizde içtiğimizde azer bülbül vs dinlerdik. Buradan azer bülbülü de rahmetle anıyoruz. @Anıl E.
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/F6kme3Dpjkg?ecver=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Eskiymiş belki paylaşılmıştır
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
[QUOTE=fthdrn;8469663][QUOTE=!KO;8468523][video=yo
Samimiyetine inanarak birşey sormak istiyorum bu tarz parçalar nasıl hoşunuza gidiyorses desen ses yok alt yapı desen alt yapı berbat beste zaten sosis ve salamdan ibaret yani bu arkadaşı dinlemek için çekici kılan şey nedir
[/QUOTE]
öyle çok ayılıp bayılmam sosis salam be işte hacı başak muhabeti![]()
İlker G.
group b ___
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)