Bence konulu olunca extreme sürüşlerin bi anlamı oluyo, bi ipli don için 250.000 $ lık viper ı pert etmek pekte heyecan vermiyor bana göre bknz : Tokyo Drift
Bence konulu olunca extreme sürüşlerin bi anlamı oluyo, bi ipli don için 250.000 $ lık viper ı pert etmek pekte heyecan vermiyor bana göre bknz : Tokyo Drift
US Performance
bence en iyi olmaya aday zaten film sadece araba deıl sureklı araba gormek ısteyen bas gaza ver yanı sahın bu sarkısını dınlesın![]()
çok güzel görünüyo ne diyim =) hemen isteriz![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
full modlu araçlar koysalar sıkıldık bunlardan dersiniz adamlarda anladı artık modifiyenin bittigini![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
sabırla bekliyorum..bir konusunun olması daha iyi..bu kadro beklenen kadroydu..süper olmuş..
hükümetten fırça yemişler heralde amerikanlar çıkmış bu sefer![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Hitap ettikleri kesmin dışına çıkıyorlar sanki.
Yaza umarım hazır olur.
Bu arada Han ölmemiş miydi?![]()
film çok güzele benziyo heyecanlandım şimdifilmi izlemeye kesinlikle arabamla gitmem çıktıktan sonra neler olacagını tahmin edebiliyorum
![]()
bu fılm aslında eskiyi anlatıyo biraz gibi geldi bana Han ölmüştü ama oda var bu sefer bütün serideki kadro hepsi bundahızlı ve öfkeli den de öncesini analtıyo bence
Ya eskiyi anlatıyor yada Han ölmedi kim bilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)