Elbette tente kapandığında Coupé'lardan bir farkı kalmıyor ama illa ki görüntüsü bana göre şu metal tavanlar gibi olmuyor.Kapandığını gördüğümde bile birşeyler eksikmiş gibi geliyor..Ya da öyle düşünmek istiyorum(?)..
Bu işin yakın tarihteki öncüsü Mercedes zaten, SLK'ların ilk çıktığı zamanları hatırlarım hayran kalmıştık mekanizmaya ama arkadaşların da belirttiği gibi gıcırdama vs gibi birçok olumsuzluk görülmüş olacakki Mercedes bu işten vazgeçmiş. MErcedes yapmıyorsa bir bildiği vardır, eminim mantıklı bir nedeni vardır![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Neyse;polemik vs. amaçlı açmadım konuyu zaten.
Sadece aklıma geldi;o yüzden sordum.
Yapmıyorlarsa bile;şu cevaplardan çıkan nedeni genel olarak ağırlık-performans vb. etmenlerden ötürü.
Aracın tasarımı-bütün görünmesi vb. gibi hususlar 2.planda MB için..
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.![]()
Yanlış bakıyorsun olaya.
BMW'den örnek veriyorsun ama yine BMW modeli 6 serisi tenteli tavana sahip , ozaman bütün görünmesi gibi hususlar BMW içinde önemsiz ki Mercedes zaten SLK'da metal tavana sahip yani hiç kullanmıyor değil.
Segmente göre şekillendiriyorlar seçimi bence.
İşte Özgür hocam asıl kafama takılan husus ta o zaten.Kullanım kolaylığını vs. geçtim her ne kadar Bentley'de bunu yapsa da E-Klasse sonuçta 3 Series'ten bir üst sınıfta.Yani her ne kadar gıcırtılı da olsa metal bir sistemi görmeyi;bez sistem görmeye tercih ediyorum bu sınıf araçta;bu özellikle MB'yse..
Tamam 6 Series Convertible'lar da öyle ama 3 Series Convertible'larda öyle bir yaptılar ki adamlar..Doğrusu aynı şeyi E Cabrio çıkacak haberini okuduğum zamandan itibaren de bekliyordum MB'den ama yapmadı.Elbette bahsettiğiniz ağırlık olsun,performans faktörü olsun,kapladığı alan olsun etkisi var.Onlar tartışılmaz ama illa ki gözüme batıyor bu husus son 1 senedir.
Sonuçta insan görmek istediği gibi görür derler ya;benimki de o hesap bu hususta..Ama bir üst segment aracın tente olması yine de aklımı kurcalıyor..![]()
walla ben şahsi fikrimi söliiim bende 95 transam firebird cabrio wardı.
Bir gün deli gibi yagmurda köprü trafiginde kaldım bir sigara içiiim dedim donuma kadar ıslandım
bir daha cabrio alırsam buna s2000 m3 filanda dahil hardtopsız kesinlikle almam..
tenteli olanlarda içi çok soğuk oluyormu?
ya da çok ses alıyormu? üstüne bişey düşse pat içerdemi?
Tente tavanlar hakkında pek bilgim yokta ondan soruyorum.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
He bir de bıçaklanma olayları var tentede..
Memlekette geçen sene dişçinin birisi 2002 Porsche Boxster S almıştı.Aldığının haftasında 3-5 yerinden bıçak sokmuşlardı tentesine..
Ahahaha adam SLK yapmıs, herkes onu taklit etmis.
Mercedes neden yapamıyor yazmıssın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tenteden tenteye fark var, Mercedes tentesi bile faklı yahu![]()
tente olsun kimin tepesi açılıyo belli olsunben de tenteyi daha çok sewiyorum.. diğeri sanki cabrio arabadan utanıyomuş da coupe gibi göstermeye çalışıyomuş gibi gelio bana
belli bir boyuttan sonra, tentesiz açılır kapanır tavan ses ve mekanik sorunlara sebebiyet veriyor. teknoloji o kadar ilerlemedi e coupe nin tavanı cc yapararsa bazı dezavantajları olur diye yapmamışlardır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)