🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
abi bende var pm atıyorum sana
şarkıyı buldum orj. hali![]()
dizideki favori parçam....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
baslasın artık bıtsın hasret pazar gecelerı anlam kazasın yaw
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Konuyu okuyunca heyecan yaptım bu pazar başlıyo diye ama sanırım var daha![]()
‘BEHZAT Ç.’ ARTIK CUMA AKŞAMLARI
Cumartesi, pazar ve pazartesi akşamlarını Acun Ilıcalı’nın yarışmalarına ayıran Star, iddia edildiği gibi sırf bu yüzden bazı programları bitirdi mi? Cem Aydın’ın verdiği yanıt net: “Hayır. Acun gündemimizde yokken anlaştığımız ‘Popstar Alaturka’yı şubat ayına kaydırdık sadece. ‘O Ses Türkiye’ bittikten sonra 13 hafta onu yayınlayacağız. Acun yüzünden değil. ‘İşler Güçler’ dahil hiçbir programı bitirmemiz söz konusu değil.” ‘İşler Güçler’ gibi ekip olarak beğendikleri ‘Behzat Ç.’ ve ‘Bir Erkek Bir Kadın’ı PT2’de yayınlamaya devam edeceklerini belirten Aydın, şunları söyledi: “Behzat Ç.’, bugüne kadar kanal olarak hiç müdahale etmediğimiz bir dizidir. Zaten gerek de yoktu buna. ‘Behzat Ç.’nin fanları rahat olsun, aynı şekilde yayınlamaya devam edeceğiz. Cuma saat 23.00’ten itibaren ekrana gelecek ve süresi de 70 dakika olacak.”
iŞTE YENi STAR TV / Cadde / Milliyet İnternet / Türkiye, Kanal D, Hindistan, Bulgaristan, Star TV, Şerif Sezer, medya, Acun Ilıcalı, Tuba Büyüküstün, 12 Eylül, Show TV, Time, Cemal Şan, Boyut Film, Melek Baykal, Fatma Girik, kâr, dizi, film, saat, yö
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)