herkes o sansurden sonra kapattı tvyı ıckıyı falan bırakıp hıdayete erdi. ne sacma delı oldum resmen dızıden sogudum
Printable View
verdiğim sözü unutmuşum ya la
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
:icon_tup:
Star tv'nin internet sitesinde son bölümün sansürsüz versiyonu var. Gece işteydim şimdi izliyorum da Eda bile kaptırıyor şaşırdım bende:)
- Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Hayatımda Bu Kadar Saçma Bir Film Seyretmemiştim Seyretmiş Oldum Neyin Kafasını Yaşıyorlar La Bunlar :D
Hayalet Behzat Adam Kovalıyor Geri Yakalayamadı Diye Azar İşitiyor :D :D Hayalet Emniyet Kemeri Takıyor Gerçekte Behzat Takmıyor Filan Falan Ben Bile Saçmalamaya Başladım :D
Dostum, böyle düz mantık düşünürsen tabi bi b.k anlamazsın. Hayalet Behzat adam kovalıyor; çünkü, gerçek Behzat onu hayal ediyor. Yakalayamayıp geldiğinde, Behzat fırça atarken aslında olmayan birine bağırıyor, yanındakiler baksa o kişiyi göremez. Zaten yakalayamamasının nedeni de hayal olması,hayal olan birşey gerçek birşeyi yakalayamaz. He diyeceksin kovalarken adam hayal olan behzat'a bakıyor; o, o an aklında kurguladığı olay aslında. Adam(Behzat) tozutmuş, güzel de anlatıyorlar bence.
Bende daha bölümün tamamını izlememiştim yazarken, mesela deli olan hayali deli gömleği giydirip aldılar, katil olan behzatı polisler aldı falan ama bağlayacaklar bi yere gizemli takılıyorlar şimdilik, gelecek bölümlerde çözülür. Bende biraz bodoslama dalmışım kusura bakma.:)
Edit: Finalde hepsi bir odada, demek ki onlar da hayalmiş.:)
bence senarist kendini aşmaya çalışıyor dizi olduğu için şansı var film gibi deyil süre uzun dağıtıp toplamak onun elinde ama dağıtıkça saçmalayabilirde umarım iy olur
bide hapcı behzo var ya :D hapı atıyo koşmam lazım benim diyo orda koptum ya :D
onların hepsi behzatın değişik kimlikleri kişilik bunalımı yaşıyor onu anlatmaya çalışmış , ancak dizinin çekim kalitesi yerlerde bu sezon beğenmedim duyguyu silmişler resmen , ilk sezon DSLR ile ortam ışığında çekilen bölümler çok iyiydi
dizi sezona durgun başladıda spool edip turbo gelince ortalık fena karışacak gibi :D
arabada giderkenki efektler normale dönse bari en kısa zamanda
Aynen sansursuz olusu beni benden aldi, en basindan beri internetten izleme sansursuz olmaliydi.
Benim yeni sezon ile goruslerim harika.
Git gide daha iyi anliyorum Behzati. Efektler harika, farklilik her zaman var. Erdal abi "Kopru" dizisinde yakalayamadigi basariyi "Behzat Ç"de yakaladi; gecikmis bir hakedisti.
Bu hikaye gercek hayattan alinti degildir, gercek hayatin ta kendisidir.
adam gibi bi link yok mu yaa kafayı yiycem
http://www.startv.com.tr/dizi/behzat...zat-c-70-bolum
70.bölüm sansürsüz.
Neden her gelen yeni oyuncu "Akbaba"nin onune geciyor Cast'te anlamis degilim, ki akbaba basrol oyuncularindan birisi olmasi gerekirken.