Behzat bu yeni cinayetçi elemanın g.tünü keser :D
Printable View
Behzat bu yeni cinayetçi elemanın g.tünü keser :D
Diziye 5 yildiz sart:)
Biz mesaj veriyoruz da kim anlıyor :D
yeni cinayetcide birşey varda çözemedim. bu bölüm iyiydi
Bipsiz çıksada izlesek merak ediyorum bu bölümü...
Bipsiz 79 ;
Star TV - Behzat Ç. - Bipsiz 79. Bölüm
torrent linki var mi?
ben gençlerden yanayım en kötü uefa diyorum
çok iyiydi:D:D:D
bipsiz bölümleri hangi gün çıkıyo
Pazar akşamı çıkıyordu sanırım.
+
81. Bölüm Fragmanı;
Behzat Ç. - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 81.Bölüm Fragmanı - Dailymotion video
bu yeni eleman 2.selim vakası yada şulenin kardeşi,behzatın başka bi kadından oğlu :D
80. bolumde verilmek istenen mesaj neydi? Tam anlamiyla izleyemedim henuz ama az birsey izledikten sonra kurt halkinin turkce degilde, kendi dillerindeki, yani kurtce egitim ve savunma hakkini destekledigini dusunuyorum.
Sizin bu bolumden bu konuda anladiginiz neydi? Bu durum beni rahatsiz etmedi degil...
Bir cok kisiyi rahatsiz edicek bir bolumdu ztn onlarda rahatsiz ediceklerini biliyorlardi amac anadilde wgitim hakkina ve kck yargilamalarinin nasil isledigine dikkat cekmekti
yapılanma derken kck diyorsan sanmıyorum ama bence bu bölümde amaç ''kcknın yargılamaları işte böle adaletsiz ve anadilde eğitim ile savunma haktır'' demekti
türkiyenin %70 bu konuya tamamen karşı ama behzatın yani emrah serbesin %70in yanında durmak gibi bir amacı yok diye düşünüyorum
bence daha sert bölümler gelicek toplumum büyük kesimine hitap etmeyen ama bu konuları okuyp araştıran ve hülkümet karşıtlarının hoşuna gidicek bölümler
çok seyirci kaybedicekler bence ama ne de olsa son sezon diye geri adım atmicaklar
suphesiz resmi dil türkçe'dir ama orda tartisilan baska bisey zaten konuyu siyasete bulasmadan olayi bitirdiler;
anti kahraman genelin beklentilerini karsilamaz bunu gosterdi tekrar komiserim
not: en son skyfall icindeki istanbul sahneleri begenilmedi mesela bizi gelismemis gosteriyormus, kurgu bu bosverin, calisin ulkenizi temsil edin guzelliklerle