Bende sabirsizlikla bipsiz bolumunu beklicem.
Printable View
Bende sabirsizlikla bipsiz bolumunu beklicem.
yav sacma sapan diziyi erken saate koymuslar. geç saate kadar bizi bekletiyorlar izlenmeyen saçma dizileri öne koyup.
En güzeli birkaç gün sonra bipsiz izlemek.
78.Bölüm Fragmanı;
Behzat Ç. - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Alıntı:
Emrah Serbes'in "Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi" romanından televizyona aktarılan ve üçüncü sezonunda ilgiyle takip edilen Behzat Ç.'de önümüzdeki cuma bir ilk yaşanacak.Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı,Serdar Akar'ın genel yönetmenliğini üstlendiği dizide,cinayet büro ekibi bu kez sokaklarda değil evde toplanacak.
"Evde" adıyla yayınlanacak bölümde sadece Erdal Beşikçioğlu,Fatih Artman,Berkan Şal,İnanç Konukçu ve Berke Üzrek rol alacak.Behzat,Harun,Akbaba,Hayalet ve Cevdet, Akbaba karakterinin evinde toplanacak ve tüm bölüm tek mekanda sadece 5 erkek oyuncuyla geçecek.
Aslında bu bölümde Serdar Akar'ın daha önce çektiği "Gemide","Barda" filmlerine atıfta bulunulacak.Dizi "Evde" adıyla başlayıp finalinde "Son" yazacak.Böylece "Evde"yle Serdar Akar'ın üçleme serisi tamamlanmış ve film tadında bir dizi yayınlanmış olacak.
HT - Oya Doğan.
Eylül ile Behzat ç. için çok ilginç bir teori var.
ipuçlarını önce yazdım ama dizin tadı kaçmasın diye vazgeçtim .
Yayından kaldıramazsınız!
Behzat Ç.’nin yazarı Serbes, “Hodri meydan. İsterseniz bunu yayınlamayın” dedi
KCK tutuklularıyla ilgili sahneler kaleme aldıklarını açıklayan Behzat Ç.’nin yazarı Serbes, “Hodri meydan. İsterseniz bunu yayınlamayın” dedi
Önümüzdeki haziran ayında bitmesi planlanan fenomen dizi “Behzat Ç.”nin yazarı Emrah Serbes, 80. bölümde çarpıcı bir konuyu ele alacaklarını açıkladı. Konuk olduğu “Memleketin Hali” programında diziye yapılan baskılara dikkat çeken Serbes, KCK tutuklularıyla ilgili sahneler yazdıklarını belirtti ve yayınlanmama ihtimaline karşı da ilgililere meydan okudu. Üçüncü sezonuna başlayan dizinin ilk yılında saat 20.00’de ekrana geldiğini hatırlatan Serbes, şöyle konuştu:
“Bize sürekli baskı yapıyorlar. Diziye başladığımızda saat 20.00’de yayınlanıyorduk. Ondan sonra 2’nci sezonda saat 22.00’ye attılar. Bu sezon da saat 23.00’e... Ayrıca ‘13+’ sınırı getirdiler. Ondan sonra sabah kuşağına doğru atacaklar. Bu gidişle Seda Sayan’dan önce yayınlanacağız. Ama bu halk her şeye rağmen izlenmez sanılan dizimizi izliyor.
‘Seyirci sahip çıksın’
Şimdi biz 80. bölümde KCK tutuklularına değiniyoruz, bunu yazıyoruz. İsterseniz bunu yayınlamayın. Hodri meydan, yayınlamayın. Ne yapacaksınız, bizi kaldıracak mısınız? Kaldıramazsınız. Seyircimize de söylüyorum, bize sahip çıkın. Eğer yayınlamazlarsa üstüne gidin diyorum.” Dizinin bu cuma ekrana gelecek olan 78. bölümü ise bir ilke imza atacak. Dizi baştan sona Berkan Şal’ın hayat verdiği Akbaba’nın evinde geçecek. Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı Behzat Ç. başta olmak üzere bütün karakterler bu evde hesaplaşacak.
"Dizinin bu cuma ekrana gelecek olan 78. bölümü ise bir ilke imza atacak. Dizi baştan sona Berkan Şal’ın hayat verdiği Akbaba’nın evinde geçecek. Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı Behzat Ç. başta olmak üzere bütün karakterler bu evde hesaplaşacak."
Bu cok iyimis, sabirsizlikla bekliyorum..
Ayrica yoruma diyecek birseyde bulamiyorum.
Bipsiz 77. bolum bambaskaydi, sonundaki haram geceler dingirtisina bittim.
bu bölüm tam benlik olacak
her zamanki gibi cumartesi günü internetten izleyeceğim.
cumartesi doğum günüm.Üniversite nedeniyle tek başıma odamdayım.Ekip te akbabanın evinde onlarla birlikte yiyip içicem :D
bu haftaki bolum super olcak gibi bakalim
bu bölüm süper olacak biraları koydum dolaba :D
Akl nin amk spor gazetesi..
tuzluyarak ver la :D sesli güldüm
bütün bölüm ev de geççek herhalde