behzatın mala bağlamasına kadar bugüne kadarki en iyi bölümlerden biriydi :D
Printable View
behzatın mala bağlamasına kadar bugüne kadarki en iyi bölümlerden biriydi :D
ahahahhahaha
aynen:D:D:D
cok cok güzel oldu.
helal olsun.
sıkıyorsa kaldırsınlar demişti yönetmen helali hoş olsun.
bipsiz izlemek için başka bir film izliyordumki film bitince behzata döndüm.ama yarısı bile yetti:) güzel bölümdü:)
harunun,edayla zina yapıyoz diyince koptu kayış bende:D
Bir dizi ancak bu kadar muhalif olabilirdi herkeze heryere giydirdiler helal olsun diyorum , van ünitersitesinde ki olayı da atlamadılar bu arada
Hiçte cinayet işlenmedi :D :D
Yahu ben hep internetten izlediğim için gününü tam bilmiyorum ama cumartesi oynamıyormuydu bu dizi. Ben bekleyip bipsiz izliyorum çok keyişfli oluro :D
behzatın oyunu çok başarılıydı bence özellike son bölüm direk canlı tıyatro performansı gibi olmuş kamera arkasını görmek isterdim muhalif kısmı oldukça ıddalıydı en beğendiğim bölüm diyebilirim .
Çok güzel bir bölümdü.Yemek yaparkenki muhabbet de çok güzeldi.:D
78. bölümü şu an 2. kez izliyorum tekrardan bu bölümü banko sansürsüz izlemeliyim :D
Son bölümü izledim ve ben bu diziyi neden daha önce izlemedim diye kendime kızdım...Şimdi ilk bölümden başlayacağım izlemeye...
Bipsiz 78. Bölüm
Behzat Ç. - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Şu "dila hanım" dizisine her hafta mütemadiyen sövüyorum, bitse de amirim başlasa.
Su dila rizaya versede dizi bitse kurtulsak.
behzat gene lafı koydu. ne zamandan beri bu ülkede hak arayanlar terorist oldu diyerek :D
Bide metro konusunda ta ordan izmire boruyu uzattilar ya helall
Öldürelim gömelim amk. Biz biraz basit olalım diyo eleman
Eleman güzel yardırdı.:)
Biz amerikan katili miyiz, sen de ne mesaj kaygılı adammışsın abi ya. ahuhah iyiydi:D amerikan katili derken Dexter'a da selam çaktırlar.:)
Bu yeni elemanda bişeyler var...