Yeni bolumden var mi haberler?
Printable View
Yeni bolumden var mi haberler?
Behzat C - 82. Bölüm Tek Parça
Behzat C- 82. Bölüm Tek Parça - YouTube
bugünde sanırım starda filmi vardı.dün dizi arası reklamı vardı
bipsiz çıkmış izlim :D
Behzat Ç. - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
tvyo.com dan izleyebilirsiniz, +18 i de var tek parça üstelik kalite seçme şlansınız var
Bipsi yarıda kesilip başa döndü bende sizdede oldumu ? Tvden izlemiştim küfür olmadan tadı çıkmıyo aga ya :)
81. bölümde bağlantıları kuramayan izleyicilerin ağzında yavan bi tad bıraktı.
belkide durumu en iyi özetleyen entry aşağıda paylaşmak istedimAlıntı:
--- spoiler ---
daha önce sırf kucağında uyumak için hayat kadınına giden behzat, kadını bir daha bulamayıp, onun yerine sıradan bir pavyon kadınını koyar, sonra yetmeyip bi de hayat kadınıyla birleştirdiği pavyon kadınının hayaliyle bi süre takılıp, o da yetmeyip bu hayale esra'nın cinayetini çözeceğini umduğu kilit bir polis rolü yükleyip, sonra polis olduğunu sandığı için kadını bambaşka yerlerde arayıp hepsi çorba olup da içinden çıkamayınca beynine bu işin nerede ne zaman başladığı sorusunu sorar ve iz sürmeye başlar, ve her şeyin başlangıcına ulaşmaya çalışır. ve savcı cinayetinde hiçbir çıkar yol bulamadığı için kendince bir çıkar yol uydurup bunca zamandır kendi uydurduğu bu açıklamanın peşinden gittiğini fark eder. aslında hiçbiri yoktur, hepsi umutsuzca bir açıklama bulmaya çalışan beyninin yarattığı bir travma sonrası yanılsamadır, oyundur. zaman zaman arşive, yani behzat'ın hafızasına gireriz, burada olaylar arasında bağlantı kurmasına ve farklı insanları birbirleriyle özdeşleştirmesine sebep olan bağlantıları görürüz, 23 yaş, oda numarası vs gibi sayılar. ve böylece bu bağlantıları nasıl kurduğunu anladıkça kimin aslında kimle özdeşleştirdiği biri olduğunu, o imgenin altındaki gerçek kişinin kim olduğunu ve bunu neden yaptığını da öğreniriz. bütün bunları fark edene kadar saat 11'de takılıp kalmıştır, çünkü her şey behzat'ın kafasındadır. behzat esra olayını çabuk atlattı derken aslında hiçbir şeyi atlatamadığını, bunca zamandır esra'nın olayının çözümüne dair izlediğimiz her şeyin aslında bambaşka olduğunu, henüz hiçbir yere varmadığımız gibi aslında hiç başlamadığımızı da öğrendik. ve biri çıkıp "ben yaptırdım" demedikçe ya da güç için kocasını bırakıp daha yüksek rütbeli biriyle evlenen anne ç. olayı kendi yöntemleriyle çözüp bize söylemedikçe öğrenebilecekmişiz gibi de durmuyor. sadece çaresizce kendi kendine oradan oraya savrulan bir behzat var karşımızda.
...
--- spoiler ---
(atakan pasa hazretleri, 20.12.2012 12:54 ~ 12:57)
bu hafta yokmuydu yeni bölüm yahu.
BEhzat ç nin 80. bölümünü +18 izledim, tvyo da orda bile reklam koyuyorlar.
Nedir bu 3 haftalik cekim izni ben anlamis degilim. Ayip ettiler. Yilbasi tatilidir, koymamislardir dedik tamam, ama Ocak ayinin ilk 2 haftasi neyin nesi bir turlu cozemedim.
18 Ocak'mis.
Once kendilerine bagladilar, bir hikaye yarattilar, bagimli ettiler, sebep sonuc iliskisi olusturdular ve simdi seyircinin 3 haftalik sure boyunca nabzini olcecekler.
yeni bölümün 18 ocakta olmasına istinaden en güzel yorum
facebookta bir kullanıcı 18 ocak mı ? Dükkanı kapatsaydınız bari yazmış :D
5-10 dk'ya başlıyor, hazırlanın.:)
Başladı........