İki ayri cevap gelmis hangisine inanicaz dizinin filmden bagimsiz olup olmadigina:)
Printable View
İki ayri cevap gelmis hangisine inanicaz dizinin filmden bagimsiz olup olmadigina:)
ilk filmdeki gibi karakterler aynı olup ayrı bir konuyu işliyordur.. (umarım)
:soru:
film ciddi anlamda güzel olmuş.... yine ekibin bir araya geldigindeki konuşmalar çok eğlenceli ve doğal olmuş.... filmde ön plana çıkan karakterler bu sefer hayalet ve akbaba olmuş hele hele akbabaya filme gidenler baya güleceklerdir eminim :D :D ... Sinemada gidilip izlenecek bir film kesinlikle bence....
CNNturk'te suan behzat ç ekibimiz. :)
Bugün izleyebildim. Ekşi yorumlarına bakınca beklentimi düşürmüştüm zaten. Özlemesine özledik ama daha iyi bir şeyler bekliyordum amirim ve ekibinden. Güldüm mü ? Güldüm ama en azından o birinci sezon finalinin tadını alsaydım oda yeterdi.
paylaşım için saolun :)
Güzel giydirmişler.
Beğendim, fırsatım olduğunda yine izlemeye gideceğim.
Bu akşam izliycem beklentim hiç yok , bakalım ne olcak.
Filme Eskisehir'de gittim. Yine harika bir seruven olmus. Bence herkes gidip izlemeli. Aksiyon, dram, komedi hersey mevcut.
Diziyle tek baglantili oldugu yer Behzat Ç'nin aciga alinmasi. Behzat Ç'nin aciga alindigini ve neden alindigini bilen herkes filmi rahatlikla anlayamama kaygisi olmadan izleyebilir.
sinema filmi gibi olmamış hiç hayal kırıklığına uğradım onun için dizinin bi bölümü gibi olmuş yada beklentim çok büyüktü o yüzden beğenmedim ablam diziyi izlemiyodu beğendi mesela
dizide daha doğallardı sanki, bende sinemada izledim beğendim ama o kadar çok diyemem :) sonu çok garip bitti hani bi anda beklenmedik biyerde :) konu olarak güzel de dizi bölümü gibiydi gerçekten
Sinemaya firsat bulup gidemedik dvd side cikmamis korsanda yok yaklasik bi aydir ariyorum nettede yok nasil yapcazz ?
Nejat İşler için kritik karar - Milliyet Haber
Saygisizlik konularini dilinden dusurmeyerek guldurmeyi basaran "Ercument Cozer" nami diger Nejat Isler yogun bakimda.
Umarim cabuk toparlanir.
Fragmanına bakılırsa çok da keyifli, önce ki film gibi diziden bir bölüm tarzında olmamış.
Bekliyoruz :/
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5ud9ZRuNeg8
Birkez daha hatirlayalim dedim, diyorum ve diyecegim. :)
filmi izliyebileceğimiz link varmı ?