Bi tane daha hatırlıyorum... O da behzat komiserimin koruduğu bir kızcağazdı sanki :D
Printable View
Bi tane daha hatırlıyorum... O da behzat komiserimin koruduğu bir kızcağazdı sanki :D
bence kız hemşire olarak kalsın daha iyi o şekli..
birde cumartesi gecesi çekimler vardı geç saatte behzat vosvosla yağmurlu havada gidiyordu beştepe tandoğan arası 2 kez git gel yaptılar :D yağmurlu olmadığı için hava belediyenin su tankeriyle yağmur efekti yapıyorlardı :hehe:
bir spoiler daha vereyim mi :D
Vermesine ver de cümleye başlamadan uyarında bulun :D Spoiler içerir diye..
parti şekli de iyiymiş kızın, bakır saç foreva zaten :)
güzel yerde bitti sezon finali de güzel olcak bence. ölecek olan kişi de edayı aldatan lavukmu :D
BAŞLANGICIN SONU
Ercüment, Behzat Ç.'ye teklifini yapmıştır; kendisini birkaç gün korursa kızının katilinin kim olduğunu söyleyecektir. Behzat Ç. Berna'nın katilini öğrenmek için Ercüment'i korumaya karar verir, ancak Ercüment'i korurken bir yandan da onu bitirecek bir plan yapar. Berna'yı kimin öldürdüğünü öğrendikten sonra Ercüment'in kaçmasını engellemeye çalışacaktır.
Harun, Meliha ile nikah masasına oturmak üzeredir, ancak Eda ile Selim'in ayrıldığından habersizdir. Cinayet büro ekibi Harun'la Meliha evlenene kadar Eda-Selim ayrılığından bahsetmeme kararı alır. Harun kendisinden gizlenen bu durumu düğünü sırasında öğrenecek ve orada kararını vermek zorunda kalacaktır.
Yayın Tarihi: 26 Haziran Pazar
Yayın Saati: 20:00 - Sezon Finali
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2979430_n.jpg
Katil şule beyler :D
yes be en basından beri belliydi şule nin oldugu :D
abi ezeli solladı geçti , kitlendim şoktayım şuan:D
ohaaa noluya laa
berbat bi sezon fnali oldu ya:D
çok güzel bi filandi merakda bırakmadılar :D
offf ymek kazandım :D katil şule demiştim en basında abime :D
8Ekimde son harfiyat sinema flimi geliyormuş
Sonunu kaçırdım noldu :D
süperdi saygı duyuyorum valla kurguya :=)
Ben de tahmin etmiştim 2-3 bölüm önce.. Hani 2 ceset gördüm biri dedemin dedi...
Diğerini söylemedi.
Ama fena oldu final..