merak da bırakmamaları iyi oldu yoksa aylarca bekle ne oldu derdi yok misss :D
Printable View
merak da bırakmamaları iyi oldu yoksa aylarca bekle ne oldu derdi yok misss :D
Baski olayi dogru, ekipte bikmis durumda zaten küfürler makaslanmaya basladi iice ama tepkiden kat kat fazla tebrik aldiklari icin bitmesi zor dizinin. Ne zaman Ezel gibi olmaya baslar dizi o zaman tadinda birakmak icin birakirlar yoksa suanda kalitede en ufak bi düsüs yok.
Fena darladı be..
Behzat'la Ercü ıyı ıkılı oldular ya vazgecemezler bırbırlerınden hele telefon gorusmelerı harıka :D:D:D
agalar on numero beş yıldız final oldu :D türk televizyon tarihine geçti bu dizi, ben böyle şey görmedim. acayip heyecanlı oldu. ben katili göstermezler diye bekliyordum ama gösterdiler. behzat amirim gene 4 ucu boklu bijon anahtarını tuttu, kızı öldürse olmaz öldürmese olmaz, ercünün başına açtıkları bi yandan, akbabanın hatun bi yandan :D erik mevzusunu da öğrenmiş olduk ama iyi oldu :D bu arada hayaletin söylediği şarkı türküyü bilen var mı hocutlar?
Güzel bir final oldu gerçekden..
süper bir final oldu vay be dedim.
şuleye acıdım valla pişmanlık duygusunu güzel yansıttı :)
Müthiş güzel bi sezon finali. Şimdi bekle 2-3 ay...
Ercü ( helikopter sahnesinde ) senin adamlarınla aramda bişey yok dedikten sonra , harunun tepki şahaneydi :D
her bir karakter başlı başına bir film oluşturur. son zamanlardaki en iyi dizi.
asıl bernanın öldüğü gün polis ercüyü çevirmiş alkol kontrolünde üflemiyoya orda yumruk atıyo ercüye :) orada kendisi alkolmetreye üfleyip bu kadar yetermi la demesi hala aklımda :D
son sahnede cıkmak zorunda kaldım nereden ızleyebılırım helıkopterden sonram yok:(
güzel bir finaldi bu diziyi severek izliyorum...
oha diyorum ezelin sonu falan sezon finali degil bunun yaninda ...
muhteşemdi böyle final görmedim ben abi...
heyecan yaptım link varmı link indirim hemen :D