İlk bölüm yayınlanmış hayırlı olsun :D
Printable View
İlk bölüm yayınlanmış hayırlı olsun :D
iş yerinde telefondan izlemeye başladım :D
40 dk olması ve sansürsüz olması çok iyi olmuş eksik kadroya rağmen ilk bölüm fena değildi...
2.bölümde şenleniyor yine :)
hıyar muhabbeti çok iyi olmuş.
Ercümentin vosvos sahnesi fenaydı :D güldürdü tahrik etti :D :D :D 2,5 ay gibi kısa sürede yazılan bir senaryoya göre oldukça başarılı bir ilk bölümdü. Özlemişiz be amirim.
izlenecek bir link var mı?
bu yeni bölüm blutvde hangi sezon hangi bölüm diye başlıyor?
önceki sezonlar da var mı şuan blutvde varsa sansürsüz mü ?
utorrent kurarsanız siteye torrent linnki ekleyebilirim isteyenler için
konuya hiç alakasız olup izlemek isteyenler için 4.sezon 0bölümü var oda güzel olmuş eskiyi hatırlattı.
Güzel oldu macera kaldığı yerden devam ediyor. 40dk olması cok kötü bide cinayet polislerini oynayan arkadaşların oyunculuğu biraz kötüydü ya sanki yanılıyor muyum. ?
2.5 ay kısmı hikayedir. senarist değişmiş ama serbes hapse girdiğinde avukatları dosyalar dolusu senaryoyu içeri nasıl sokabilirizin derdindeydi yazılmış bir kısmı vardı ve yazmaya devam ediyordu..
bizim birimdekiler bu kadar şeyi okuyamayız diyip kestirip attıydı ellerimin içinden uçup gittiydi senaryo kodumun vizyonsuzları yine kızdım bak :D
2. bölüm daha güzel olacaktır diye düşünüyorum , 40 dk olması üzdü doğrusu keşke 60dk falan olsa sansürsüz reklamsız iyi gidiyor hemen bitmiş gibi geldiği için ilk bölümü üst üste 2 sefer izledim :D
40 dk ideal.
TV de olmaması çok iyi. Sansürsüz süper olmuş.
ee şimdi 2 bölüm ne zaman
Ben sevemedim.Teorik adımlar çıktı karşımıza.
Spoiler
Cinayet büroda kimse kalmıyor,doğru düzgün şaşıran yok.Tahsin bile eskisi gibi pimripirikli değil.Ha bir de eskiden Ç'nin noktası, kurşun atışı olurdu,yenide ise noktadan sonra kurşun atışı geliyor.Dikkatimi çekti nedense. :)
şöyle ortaya bırakayım en iyisi :)
_WEBRip_AC3_H_264_TURG_mkv.torrent__turktorrent_us _.rar dosyasını indir - download
40 dk olmamış yani hiçbişey anlamadım o kadar senenin hatrına Bi 5 6 bölüm gelmeliydi arka arkaya fragman gibi kaldım öyle :D
şafak 2 bekliyoruz =) seviyoruz merkez. ama 40 dakika için 1 hafta beklemek zor oluyor.
bu gece 00:00 dan sonra yayına girecek buyuk ihtimal.
yanlıs link olmus yukardaki
Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi S04B02 01.08.2019 1080p fullindir.biz.mkv - MegaUp
sağ tık farklı kaydet yaparak indirebilirsiniz
torrent link yok mu :D
Çöp bölüm ;( ben 2 3 hafta izlemeyip 1 seferde izliyorum bu böyle fragman gibi ya çok kısa hiçbirşey bağlanmıyor
o kadar kısa sürede bitti ki bu bölüm, bölüm sonu yazana kadar ekranım dondu zannettim.
Yetmiyor arkadaş bu kadar kısa olması. Tam keyif alıyoruz pat bitiyor.
Dün gece ilk iki bölümü izledim özlemişiz valla:)
Sadece küfür olayı çok abartı geldi.Sanki acısını çıkartır gibi her şeye sövmüşler:):)
Taşlar oturdukça daha keyifli olur diye düşünüyorum.
Bence kısa ve öz bölümler olacak ilerleyen zamanda.
Şu an çocuğun ağzına bal sürme gibi geliyo hepimize :D
çok kısa ya , tamam 2 saat olmasında 40dkda çok az gerçekten hikayeye yetmiyor çok kırpmışlar eskiden daha iyi işleniyodu umarım 5. sezonda buna bi çare bulunur
yine efsane ama çok kısa cidden 2 bölüm beraber izledim çıldırdım bitti diye