bitirdikten sonra izlemelisin.
Printable View
5. bölüm 19.da mıydı?
Valla cok iyi devam ediyor bence, 4. Bolum baya efsaneydi
Bölüm 42.
Behzatın gördüğü sanrılar artık benide korkutmaya başladı..
ilk 96 bölümü abartısız baştan 4 kez bitirmiştim üniversitedeyken, ara ara hala 96 bölümden rastgele bir tane açıp izliyorum izleyecek bir şey bulamayınca ama şu blutvdeki ilk 4 bölüm tam bir hayal kırıklığı oldu benim için , gerek cinayet büroya alınan (mahir-suat) yeni personeller , gerek akbaba-hayalet ikilisinin roldeki yapmacıklığı. Umarım bu 9 bölümden sonra 72 bölüm söylentisi var onlar bu şekilde olmaz
behzat Ç hiç izlememiş arkadaşlara tavsiyem diziyi baştan sona izlemeniz.
bölümler uzun gibi duruyor ama sonraki bölümde ne var diye başından kalkamıyorsunuz.
mesela ben alışmışım uzun bölümlere yeni bluetv'deki bölümler çok kısa geliyor bana :)
link i olan varmi ?
Mine tugaycım da burdaymış. Beni benden alıyor :(.. Şu sıra hyperdrive a sardım behzat ç ye ara verdim. Yeni sezonda harun yokmuş galiba. Üzdü..
5. bölüm için konuşuyorum ilk 4 bölüm içinde en iyisiydi benim gözümde gerek oyunculuk gerek eski tadı vermesi açısından ama çok mu gereksiz küfür ediliyor? yani serbest diye sanki tadını kaçırmışlar gibi geldi
Hayalet yüzünden n11 den kilo kilo oralet almaya başladığım gerçeği..
1. bölümden sonraki en kötü bölüm buydu. 4. bölüm o kadar güzeldi ki, onun üzerine resmen fiyasko oldu.
eski tadı alamayanlardanım..
Güzel replikler vardı. :)
4. Bölüme kadar fena değil dedim, 4. Bölüm efsaneydi tam işte oldu dedim.
Bu 5. Bölüm tam fiyasko çıktı bu seferde. Sezon bitmeye yaklaştı güzel bölümler çıkmalı artık
şu bilişimci çocuğa ayar oluyorum, gerçekten çok boş bir karakter. harunun patavatsızlığını, boş konuşmalarını buna yüklediler belli ki ama buda bokunu çıkarıyor be kardeşim
Güzel ilerliyor, bence tek sıkıntı eskisi kadar 1.5 - 2 saat olmayışı dizinin. Cinayet hemen çözülüyor, hikaye kopup duruyor gibi geliyor insana. Eski kadroda ki tadı almayı beklemek hata olur zaten, zamanında Leyla ile Mecnun izleyen herkesin sonra ki diziler de Leyla ile Mecnun tadı alacağını düşünmesi gibi. Keyfini çıkarmaya bakın :)
Ben yeni izledim tüm bölümleri, ben beğendim. Devam etsin, mevzularda bence bu sefer daha bir büyük..
diziye eklenecek en kötü 2 karakter olmuş mahir ve bilişimci , selim bile daha iyiydi oyunculuk adına berbat olmasına rağmen , ofisteki kızda olmamış açıkcası , umarım 5. sezon( 72 bölüm olacağı söyleniyor) harun vb geri gelir bu gereksiz tayfada olmaz , cevdette gelmeli
3. kez 1. bölümden itibaren başladım izlemeye bugün :)
Behzat C’de İşlenen YouTuber Cinayetinin Perde Arkası
6 yıl ara verilmesine rağmen hâlâ toplumu iyi takip ettiklerini gösteren bir yazı.
İlk defa izlediğim bir diziyle gurur duydum.
Mine Tugay.. Kadın gibi kadın..
https://youtu.be/PIRvjfPvhgA
Arkadaşlar son sezonu izliyordum şuanda sadece 1. Sezon var kaldırdılarmı diziyi
Deizm muhabbeti iyiydi. :)
Ben bıraktım izlemeyi bu bölüm itibariyle böyle sikindirik hikaye olamaz hakkaten. bluda güzel filmde yok dönerim netflixe
Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi S04B06 29.08.2019 1080p.mkv
şikayet edelim
umarım ironi anlaşılır da saçma cevap vermez birisi :)
https://www.hayatinanlaminedir.com/r...konu%C5%9F.jpg
fiyasko devam ediyo hüsranla ilerliyoruz