Tamam burak merkezde bulusuruz, magosadan gelicek arkadaşlara her türlü yardımcı olurum buluşmada. O zaman etrafınızda katılmak isteyen arkadaşlara haber verin şimdiden ayarlayalım.
Peki plan ne olcak arkadaşlar öneriniz varmıdır?
Tamam Umur ekledim.![]()
Eğer otomobilsiz kabul edilirse bende gelmek isterim. Ayın 10undan önce her gün bana uyar. 10unda finallerim başlıyordabirde buluşma mekanı neresi olacak? ***** kıbrısta toplu taşıma yok denecek kadar az. Ben lefkoşadayım.
"Korkmadık, savaştık"
Tabiki arkadaşım, illa arabalı olucak diye bi söz konusu degil zaten amacımız sohbet etmek tanışmak.![]()
valla Alp havalar duzgun gidermi bilmiyorumki yoksa gokart diye dusundum ama gerci orayada ulasim sorun olabilir belki.biyerlerde oturup sohbet edebiliriz ama neresi olabilir fikri olan varsa ayarlayalim biyeri?
Can Job sende gelirmisin?
O zaman güzel bi yer seçelim derim otopark sıkıntımızda olmasınKanatcı-Haydar güzel olur bizim için akşam yemeginde ondan önce güzel sohbet edebilicegimiz bi yer bulalım derim.
Go-kart işini tanışıp biraz kaynaştıktan sonra 2. döneme bırakalım havalar ısındıktan sonra yapalım.
Gitmeden ararım seni Rıdvan, sölersin arkadaşa. Geçen sefer cok güzel olmuştu.![]()
ümit bnm tek dersim var o yuzden geldık 3-4 kez bı ara alptede kaldım hatta yanı evım yok kalıcak yerım yok projem var mezunıyet projem var ya fınalden 1 gun once gelırım yada o gun gelırım son dakıkaya kadar proje devam eder cunku bnm jurım sanırım 17 sınde ondan snrda dıploma torenı vs olayı var bos olucam bn adada ama kımse olmıcak bu seferde sız bensız eglenmeye bakın .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)