ekleyemeden geçemiycem senin rocco ya ve mürselin sti a koskocaman bi maşallah :) ikiside cidden çok güzel :)
Printable View
ekleyemeden geçemiycem senin rocco ya ve mürselin sti a koskocaman bi maşallah :) ikiside cidden çok güzel :)
5 kisiydik ama olsun guzel bi bulusmaydi Alp le tanisiyoduk zaten Mursel ve Burakla tanisma firsatimiz oldu cok guzel insanlar cok memnun oldum :icon_tup: kanat iyiydi herzamanki gibi ama kunefe agir geldi bana biraz :) sonradan oturdugumuz cafede bir kedi arkadasimiz dahil oldu bize bu aksam foruma katilir oda :D Alp in yakin arkadasiymis kendisi:p tekrarlayalim bunlari arada ;)
Aynen güzel bir gündü, ben teşekkür ederim arkadaşlar geldiginiz için. :) kedi nereye yatıcagını bilmedi sıcak bi yer bulmak için.
Kubilay, teşekkür ederim daha iyileri sizlerin ve bizim olur inşallah. :)
Arkadaşlar daha iyileri sizin olur inşallah.Güzel buluşmaydı gerçekten.Kedi olayıda iyiydi.Aramıza girip çaktırma panpa diyodu sanki :D
Şu konuya bir güncel çekelim. Bi buluşma olsun artık şöyle vizelerle finaller arasında. Bu sefer bende geleceğim inşallah.
banada uyar arkadaslar
Kubi nerdesin gardaşş :)
Bundan sonraki her cumartesi sınavım var,pazar olduğu sürece şu gün buluşacağız demeniz yeterli.
Birde 15inde sanırım drift&car show gibi bir organizasyon var Cemsa'da oradan buluşup oradan biryerlere gidebiliriz.
burdayık gardaşş :D bana her daim uyar :)
2. buluşmaya ne dersiniz ?
olabilir bende yeni geldim tanışırız.
benim vizeler de bitti bana da uyar :)
.................................
hazır dönem başı vize derdi yok ne dersiniz kanatçı gider mi ?
Gider valla sıkıntı yok haftasonu görüşelibiriz. Mürseli gördüm bugün oda gelmiş uyarsa bende cıkıp gelirim.
bana uyar ümitte gelir herhalde