User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Ford Scorpio sorgusu?

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten öyle tuhaf bı araba görmedim servis yapı teslım ederken bozuluyor o derece hepsı ıcın konusuyorum eskılerı ınan daha saglam guzel

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler arkadaşlar. bu kadar deneyim ve tavsiyeden sonra scorpio defteri bir daha açılmamak üzere kapatılmıştır benim açımdan. temiz bir doğan bulalım en iyisi

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Xedos 9 bakabilirsin Mazda ama fiyatları Ford kadar uygun değil maalesef.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xedos 9 bakabilirsin Mazda ama fiyatları Ford kadar uygun değil maalesef.
    sahibinden de 9 adet var çok beyendim ama fiyat riske girilecek kadar uygun değil. birde 2000 cc üzeri olması ayrı bir handikap.

iadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmak istemedim. Konforu beni çok cezbetti, 2.5 litre olmasına ses bile etmiyorum bu yüzden. Ama gitmeye, bakmaya değecek bir araç mıdır? Yoksa yazılanların aynısı hala geçerli mi?

Ford Scorpio 2.5 TD Ghia 1994 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 80678302

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmak istemedim. Konforu beni çok cezbetti, 2.5 litre olmasına ses bile etmiyorum bu yüzden. Ama gitmeye, bakmaya değecek bir araç mıdır? Yoksa yazılanların aynısı hala geçerli mi?

Ford Scorpio 2.5 TD Ghia 1994 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 80678302
    komple boyalı 97 98 mondeo almak daha mantıklı 9-10,000TL'ye

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90721856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86263613/detay

iadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fiyatlara konforlu dizel bakıyorum, ama herhalde durum o kadar vahim Scorpiolar için.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıl 2001-2004arası orta okuldayım
    Okulum çankayanın ortasında konsoloslukların arasında özellikle o dönem cc/cd plaka scopioları günde 50 kere gördüğüm zaman tutulmuştum (o dönemlerde günlük olarak audi tt honda nsx s2000 corvette c5 vs) yerine bu arabaya tutulmuştum
    Gece şuan 4.30 civarı ilanlarda denk geldim ve çocuk hayalim scorpio alma düşüncem başladı
    Herkes çaresiz tedaviye cevap vermeyen sorunları yazmış ancak çok fena heves ettim...
    Connecting site...
    İlanda hazır uyguna komple revize etmeye uygun varken kafamda 2 soru başladı 1 parça 2 anlayan usta ?
    Kısaca 2015 yılının en büyük hatasını mı yapmış olurum yoksa hayali mi gerçekleştirmiş olurum (perşembe gününe kadar yorumlara göre gidip bi tane alcam yoksa ömür boyu vazgeçicem)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Nissan Maxima.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okulum çankayanın ortasında konsoloslukların arasında özellikle o dönem cc/cd plaka scopioları günde 50 kere gördüğüm zaman tutulmuştum (o dönemlerde günlük olarak audi tt honda nsx s2000 corvette c5 vs) yerine bu arabaya tutulmuştum
    Gece şuan 4.30 civarı ilanlarda denk geldim ve çocuk hayalim scorpio alma düşüncem başladı
    Herkes çaresiz tedaviye cevap vermeyen sorunları yazmış ancak çok fena heves ettim...
    Connecting site...
    İlanda hazır uyguna komple revize etmeye uygun varken kafamda 2 soru başladı 1 parça 2 anlayan usta ?
    Kısaca 2015 yılının en büyük hatasını mı yapmış olurum yoksa hayali mi gerçekleştirmiş olurum (perşembe gününe kadar yorumlara göre gidip bi tane alcam yoksa ömür boyu vazgeçicem)
    Anlayan usta sorunu mevcut değil, kolay bir motor. 1.5 sene bindim 2008 yılında, parçalar ateş pahası ve sürprizlerle dolu bir arabaydı ki ben aracımı ilk sahibinden almıştım. Örneğin o zamanın parası ile 4 disk 4 balata 750 + işçilikti. Aynı zamanda kronik sorun olarak, motor içi elektrik tesisatının kuruması ve şase yapması durumu var. Komple elektrik tesisatını Türkiye'de bulmak zor, tamir mevzusuna gelince de ne kadar yapılsa da düzen tutmuyor. Ayrıca diferansiyel sıkıntıları da mevcut ve parça yok. Bence biraz fantezi olur alınıp toparlanması.
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...
    Anlayan usta sorunu mevcut değil, kolay bir motor. 1.5 sene bindim 2008 yılında, parçalar ateş pahası ve sürprizlerle dolu bir arabaydı ki ben aracımı ilk sahibinden almıştım. Örneğin o zamanın parası ile 4 disk 4 balata 500 + işçilikti. Aynı zamanda kronik sorun olarak, motor içi elektrik tesisatının kuruması ve şase yapması durumu var. Komple elektrik tesisatını Türkiye'de bulmak zor, tamir mevzusuna gelince de ne kadar yapılsa da düzen tutmuyor. Ayrıca diferansiyel sıkıntıları da mevcut ve parça yok. Bence biraz fantezi olur alınıp toparlanması.
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)