ha linke tıklayıp indirmişsin ha video olarak browser üzerinden izlemişsin , ikside 324mb nasıl olsa
Printable View
f430 scu..ile ali gülan riyad 'dan istanbul'a istanbuldan yunanistan üzerinden almanya nurb'e orada piste çıkıp belçikaya devam etti orada spa ordan avusturya geri istanbula aynı hat üzerinden oradan istanbul parka 2 gün kalıp gene araba ile riyada gidip piste çıktı... böyle turlarda var .
cok guldum ya izledigim en eglenceli topgear bolumuydu surekli birbirlerine muziplik yapiyorlar ya birde kursun olayinda koptum :D
elemana yazik oldu ama az daha kiriyordu kafayi cok guzel yapmislar ellerine saglik
Çok beğendim :D geçen hafta bende suriyeye gittiydim palmirayı görünce bir an sevindirik oldum :D keşke aynı zamanda orada olsaymışız jeremy ile miatayı denermişiz :P :D bu arada Türkiye gümrüklerine gelince gayet doğal öyle bir izlenime kapılmaları çünkü Türkiye gümrükleri gerçekten berbat... karşındakini insan değil sanki terörist gibi muameleyi sadece bizim gümrüklerde görebilirsiniz...
Çok güldüm ve gülmeyede devam ediyorum ya :) Çöle girerken arabaları ne hale getirdiler :) En güzeli fiat coupe oldu zatende :D Bide kara çarşaf giyip "kamuflajlarımız nasıl" dedikleri bölüm süper,arkalarından sürekli takip eden astra coupe de ayrı dünya :D
Çok güldüm ya , türkyieden geçerken askere kum torbaları işe yaramıyor dedi :hehe:
harika ya indirdim 40. dkdayım Şanlıurfada dolanıyolar hatta bizden bi manzara vereyim çok güldüm :)
En arkadada gruba katılan aracımız :)
http://i286.photobucket.com/albums/l...4h13m29s12.png
süper bi bölüm eglenceli olmuş full izleyemedim ama arabaya nargile vs. adamlar tamamen işin eglencesinde can yelekleride dünyaya geçtikleri ülkelerin ne kadar tehlikeli olduğunu göstermiş yane türkiyeninde tehlikeli olduğu izlenimi verilmiş.....
9.33üncü saniyede haritadakii yerin adı kürdistan mı yazıyo ne
24. dakikada burası ırak'ın kürdistan bölgesi, buradaki kürtler çok iyi çok güleryüzlü insanlar diyor :)
Davulun sesi uzaktan hoş gelir sevgili Top Gear ekibi...
Bizden bu kadar Suriyeye geçtiler :)
Türkçe altyazısını bulabilir miyiz dicem, düşük bir ihtimal ama :)
Baştan sona sorunsuz izleyebileceğimiz bir link varmı acaba yada youtubeda falan?
muhahaha lan herifler süper eğlenmişler yaw baştan sona izledim imkanlara bak ya kargo uçağıyla araçları getir dağ tepe 5 tane ulkeden geç oohh bizde yapak olmamı :D:D:D
Yok savaşsız bir yerden savaş olan yere geldiniz. Kürtler özgürlükleri için Türkler ile savaşıyor, akşama kadar otelde kalın yoksa vurulursunuz....
Ne demek lan bu? Bunu dünyada izleyen de bizi savaşta sanır...
İzleyin izleyin, çok güzel eğlenmişler diyin... Güzel ülkemiz ile dalga geçmiş pislikler....
valla programı izlemedim izlesemde yabancı dilden dolayı anlamayacaktım
ve hatta bu konuya yorum yapan arkadaşlarında yabancı dilden ötürü konuşmaları anlamadığını düşünmek istiyorum ;)
eğer haritalarda kürdistan yazıyor ve Kürtler özgürlükleri için Türkler ile savaşıyor gibi cümleler kurulduğunu bilerek yukardaki yorumlar yapıldıysada cidden benliğimizi yitirmişiz artık