ya bunların aq. Kaş Kemer Fethiye İngilterenin olmuş. Gelip oaraları gezmezler ipneler. Tamamen politik videolar bunlar.
Printable View
ya bunların aq. Kaş Kemer Fethiye İngilterenin olmuş. Gelip oaraları gezmezler ipneler. Tamamen politik videolar bunlar.
Bir Ingilizin gelipte Tr soyle guzel boyle guzel demesini beklemiyordunuz heralde....Kendilerine yakisani yapmislar, sasirmadim...
F.u.c.k kelimesinin nerden nasıl geldiğin hikayesinden belli zaten.İngilizce öğretmeniyim işin açıkcası da :D
Aslında ingilizcem var epey ama konuşmaları biraz şiveli gibi olduğundan (yani trdeki ing öğretmenleri gibi değil) sadece %65'ini anladım belki yazılı olarak görebilsem biraz daha anlardımda bunlar harbi o.ç. sadece o.ç
Bide bizim içimizdekilere ayar oluyorum ben.
Suriye'ye giden arkadaşlar oranın gümrüğü bizden daha mı iyi ?
50 defa gittim işim gereği alayını tanırım , o kadar muhabbete rağmen 12 $ bahşiş atmadan pasaportu eline almıyor adam.
En azından bizim POLİSİMİZ insana benziyor be!
Jandarmamızda asker hani.
Pislikten geçilmiyor arap tarafının hangi gümrüğü olursa olsun , klasik arap mantığı bir yudum çay bir sayfa kontrol et.
60 Sayfalık pasaportu tek tek kontrol eden salak bir grup daha gelmez daha , Dünya üzerindeki ülkeleri bilmeyip bu hangi ülke niye gitmiş diye soran salaklara hiç denk gelmediniz mi ?
Bir defasında Avrupa Birliği Konseyini götürdüm insanlar Polonya'dan , Rusya'dan , Hollanda'dan gelmişti gram Türkçe bilmeyen insanlar hepsi hatun topluluğuydu üstüme yürüdüler.
15 kişi 2,5 saat gümrükte bekledik , otobüsün deposunu boşaltıp litre litre ölçtüler fazlalık yok diyede geri gönderdiler.
En son şoför tuvalete girmiştide cardın ( sıçan ) çıkınca don paça dışarı attı adam kendini.
Kendilerine insan değil , bize mi insan olacaklar ?
Biz kendimizi küçük görmekten vazgeçelim önce , diğerlerinin yaptığı politik yorumlara hahaha kikikiki demeyelim.
Not : Başlığın Türkiye - Top Gear Rezaleti olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
İnsanlar tarafından izlenen , prim verilen rezaletin gerçeklerini görmesini ve duyarlı olan insanların gereken tepkiyi vermesini sağlanmalı diye düşünüyorum.
biraz asiri tepki veriyor olmayalim? yani ingilizlerin nasil bir millet oldugunu herkes iyi biliyor zaten ayrica kurdistan olayi yeni degil ben 2005ten beri haber kanallarinda goruyorum. oyle bir devletin kuzey irakta kurulmasinida destekliyorum acikcasi.. 2. dil isteyenlerin defolup gidecek yerleri olur.
hem biz kendimizi ona buna iyi gostersek ne gostermesek ne?
bugun ingilterenin almanyanin fransanin amerikanin kirli camasirlarini ortaya doksen kim ne diyebilir? ne karisabilir?
videonun politik bir tarafi yok adamlar olduklari gibiler ..
ingilizler genelde kibirlidirler evet.
onlar üstün insanlardır. asalet sahibidirler.
yüksektedirler.
pantolonları yırtılsa, guya küçük düşmemek adına terziye gitmeye bile tenezzül etmezler.
sadece bu yüzden bile ne severim onları, nede top geara itimat edip izlerim...
yinede anlamak lazım onları, öyleler.
bişey daha...
tam hatırlamıyorum, nette videolardan birinde bi programlarında izlemiştim.
mercedes s320nin birine olumsuz laf üstüne laf söylüyordu koca kafalı biri.
doğru ya, kendileri bentley üretiyorlar.
rolls royceda onların.
ingiliz onlar. biz insanız.
Daha izlemedim ama izleyen arkadaşıma sordum aynı şeyleri söyledi. Başta eğlenceliydi ama öyle pislikler yapınca yüzüm asık izledim dedi. Ekşi'ye girdim baktım aynı yorumlar. Siz yazana kadar da çok şaşırdım nasıl herkes eğlenmiş diye..
biz adam olsak o serefsizlerin political reasons sebebiyle suriyeden israile gecemedikleri gibi iraktan turkiyeye gecirmemeyi bilsek..
edit: eksi dedinde aklima geldi oradan direkt kopya ediyorum:
top gear'ın ingiliz ordusu propagandası yapması
1.13. sezonun 4. bölümünde iyice çığırından çıkmış durum daha önceden de bir çok kez böyle süper ordumuz var temalı bölümleri olmuştu ama bu sefer 3 4 askeri aracı ve özelliklerini 50 mmlik mermiden tut mayın temizlerken bile takibe devam etmeleri gibi kurgulu propagandaları kabak tadı vermiş bulunmakta.
ha birde royal mailinde propagandası oldu ama pek bizi ilgilendirmez. alenen devlet desteği ile propaganda yapıp adına şov diyorlar ona yanıyorum.
ps: daha önceki karşılaştırmalardan biri challenger 2 ile ormanlık bir alanda kovalamacaydı onda da challenger 2 şöyle süper böyle imba diye öve öve bitirememişlerdi.
(apoc v2, 15.07.2009 03:01)
#16488326 paylaş şikayet et
2.top gear'ın yayınlandığı bbc 2 denilen kanalın, adamların aslında yerel (ülke bazında) kanalı olduğu düşünlürse, çok da abes olmayan durumdur. hatta propaganda sadece ordu ile sınırlı kalmamaktadır, zira sürekli ingiliz kültüründen, tarihinden bahsedirlir. program bilmemkaç ülkede yayınlanıyor diye çizgisinden ayrılması da beklenemez. bir de önce dönüp aynaya bakmak lazımdır aslında. seksenlerde ve doksanlarda trt'de yayınlanan programları bir hatırlayalım. oduyu tanıtan programların yanı sıra anadolu'dan görünüm vardı en bariz hatırladığım, sürekli doğudaki operasyonlardan bahsedilirdi. tarih kitaplarında türkler hep kahraman değil miydi peki? elinde silahın varsa kullanacaksın ve basın da günümüzde en büyük silahlardan biri olduğuna göre bundan daha doğal bir şey olamaz. kafa biraz çalışıyorsa propagandayı filtreler, misler gibi keyfini çıkartırsın (yani ingilizlerin dünyayı sömüren şerefsizler olduğu kanımı zerre değiştimedi benim top gear). air force one izlemiştim zamanında; yok efendim amerikan propagandası yok bik bik... ben almadım hiç propaganda felan, keyifli bir aksiyon filmi izledim. ki bu adamlar yeri gelince millet vekiline, bakana ulusal yayında hareket çekti. kafası boş dedi. türkiye'de böyle bir olayın cereyan ettiğini hayal edin bir. ayrıca takdir ettiğim başka bir nokta ise ingiliz ordusunun bu kadar geyik bir oluşumda yer alabilmesi. pistte apache ile araba kovalamaktan tutun, uçak gemisinden araba fırlatmaya, euro fighter ile bugatti veyron, harrier ile saab 9-5 yarıştırmaya kadar... keşke trt böyle bir program yapabilse de dünyada milyonlarca insan türk insanını, kültürünü ve hatta ordusunu tanısa.
(quasm, 15.07.2009 03:31)
aslında ingilizlerin genelinde var bu g.tü kalkıklık. Discovery channel da da sürekli ingiliz övgüsü var. Car dergisi alıyorum paso aston martin - mg- bentley - jaguar karşılaştırması sürekli kapaklarda aynı markalar. Harbiden lanet olasıca ingilizler.:Deli:
sahibine ne bakarsınız siz.
kökeni ingiliz işte.
opelde gmnin elinde ama alman değilmi?