hatasız araba yoktur
bana gore hatasız başkasına gore hatalı![]()
Birde FULL + FULL var bu ne demek acaba
Hatasız araba dedikleri bir aracın tramerden pert kaydının bulunduğunu öğrendiğimde hatasız kelimesinin "düzgün toplanmış" anlamına geldiğini düşünmeye başladım ben![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
hatasız araba boya değişen olabilir
yürüyeni sağlam sorunsuz motor keza aynı şekilde emsallerine göre temiz ve bakımlı olmalı ordan burdan yağ atmıcak
şasiler kuleler düzgün olucak kazalı bile olsa arabanın çizgileri hatasız olmak zorunda
full + full onu bnde bilmiorum ekstra donanım heralde mini buzdolabı ws olabilme ihtimali yüksek![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
aynen nazı insanlar bu full+full tabirini neye gore kime gore nasıl kullanıyolar anlamıyorum..
heleki donanım olarak bi cok fazlası olan başka ilanlar varken o kadar eksikle nasıl oluyorda ilana full+full yazabiliyolar acaba
remaps.tr & Turbo Zone Garage
ankarada geçen sene dolu yağdı.benim aracımda tek tük göçükler var orjinalliği bozulmasın diye elletmedim güvenemedim.bu araba hatalımı?
allah kimseye kaza bela vermesin arkadaşlar ama kaza yapıp arabasında değişen boyanan düzelen parça olupta hala hatasız ibaresi kullananlara hayret ediyorum
arabanın şaselerine kulelerine bişey olmamış ama kaportada değişmeyen yer kalmamış hala hatasızhatalı olması için şase uçlarının yılan gibi süzülerekmi gelmesi lazım
adı üzerinde hatasız:''boyasız,değişensiz,işlemsiz''
barnak bassam olurmu ?
istanbul şartları dusunursek
bana göre haatsız araba bı oncekı cliom du arkadaşcok temızdı ya hala goruyorum beykozda gazlıo
![]()
5 yaş ustu araçlar için temız buyuk kazasız motor durumu ıyı araç hatasızdır.
tabı bazıları çuk dıye nokta boyasız km yapmamış pırıl pırıl araç bulabılıyor bunlarda hatasız![]()
S'OZ FOCUS sold
Arabasına gore degısır bence; pıyasada cok olan bır araba ıcın boyalısı hatalı olabılırken pıyasada cok az olan bır araba ıcın panel sase podya harıcınde camurluk boyası degısenı vs. olan bır araç temız olabılıyor.
Sıfır arabalar bile hatalı çıkıyorken ne hatasızından bahsediyoruz içime hangisi sinerse o benim için hatasızdır![]()
hatasız araba hatasızdır. noktagerisi ıvız vızır. itinayla hata bulunur
![]()
96 model vti'ımı satarken kılcal çiziklerden ve tampondaki hafif sürtmelerden dolayı
adam bana bu araba komple boya istiyor diyince adam suratına dik dik baktım
Honda bayisinin yolunu tarif ettim sonra bindim arabama gittim.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
ön camurluklardan bri deişmiş olsun orjinaliyle
3 5 parça boya olsun macunsuz veya cok az macunlu (kısaca guzel işçiliği olan rengi tutan )
motorunda ufak tefek sensor hatası olan
göçük veya eşşek gibi taş izi olmayan ;
arabaların hepsi benim için kız gibi arabadır..hatalı hatasız demem hiç bi arabaya yola çıkan her arabada bi hata mutlaka bulurum..araba alırken de önce kaç parça boya var diye sormam vuruk kırık sagında solunda taş izleri varmı ağır bi kazası varmı değişen varsa kaç parça diye sorarım..bu dedıgım kriterlere uyuyosa kız gibi arabam var derim..
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
YouTube - Orhan Gencebay - Hatasız Kul Olmaz
hatasız kul olmaz. hatasız araba olurmu?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hatasız araba olmaz illaki bişey vardır bayıde sıfır arabada bile hata bulmak mümkünama arabayı kullanana bağlıdır herşey
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
hatasız araba olmaz hatamla sev beni![]()
Bakımları Düzgün Yapılmış Olmalı Ve Kayıtları Faturaları Bulunmalı Olmadı Referans Servisi Tanınmış Bilinmiş Düzgün Bir Esnaf Yada Yetkili Servis Olmalı
Boya Değişen Olmamalı
Koltuklarında Döşemelerinde Yırtık Yanık Vs Olmamalı
Motoru Saat Gibi Olmalı Ve Sağı Solu Elektrik Tesisatı vs Kurcalanmamış Olmalı (bkn.ep3 içinden shiftlight çıktı)
vs vs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)