alkole verdim orda kendimi...bizim fatih abi olsaydı o zaman kıyak olurdu...3.16 la içinden geçerdi onların
alkole verdim orda kendimi...bizim fatih abi olsaydı o zaman kıyak olurdu...3.16 la içinden geçerdi onların
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
fatih abi ve 3.16 sı diyorum baska bişey demiyorum
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Güzel bir gündü gerçekten... çaylar için ayrıca teşekkür ediyoruz... bir dahakii sefere daha sıkı giyinmek şartt oldu![]()
güzel bir gun oldu cok üşüdük ama olsun![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hiç görme boşver.8 tane olsa o arabadan senin araba etmez
Uzun zmndir bu kdr keyfli olmamişti.Lastikler yetmedi sora bi transporter dolusu lastik geldi dvm edildi.Pist resmen lastik parcasi ve tozu doldu her araba gecişinde ne goz kaldi ne burun
Biz 3 sx kenarda foto fln cektik.gariban styla
Turuncu e21 gelince bi ara piste atladi sifir cizdi arabanin benzin depo kapagi yoktu herhalde her teraf benzin oldu farkinda degil araba dondukce depodan benzin akmadi resmen fişkirdi
Bu tarz olaylar bole dvm ederse girişe bi güvenlik koyarlar
Herkesin eline saglik![]()
İyi kotu herkez o goruntul hosuna gidio gaza gelio bende dahilim.ford st de cikişta gazladi corvette biz arkada takilirken ufakten bende.ama gidipte kimseyi riske atmadk 5snlik gaz atmalar ufak.ama e21 herkeze sikinti verebilirdi.dedigm gibi ztn bole olursa apo abi bi cozum getirir işe.
yaw ona bakarsan feridin arabayla bende ayaktan vtec actımama boslukta gıdıp sag sol araba dolu yerde yanlamaya calısmıyoruz sonucta ya bırıne vursa valla kan cıkar.apo abi bilir işini
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)