zaten torrentlerde veya downloadlarda yani hızda sorun yok. Packet loss çok fazla.Yani veri kaybetmesi.
Printable View
Filtre ve kontrol aşamasına geçmiş olabilirler mi acaba? :D
Cepteki 3g evdeki ttnetten daha hızlı
Berbat bende bi süredir.
Benimde yıllardır kullandığım avea internet son 3 gundur evde cekmiyor deli olucam whatsapp felan iptal kullanilmiyor :(
Sabahtan beri berbattı şuan biraz düzelme var
bir tuhaflık var bir iki gündür bazen cok iyi bazen cok yavas
bu 3 4 gündür yavaş genel bir sebep gibi görünüyor hız testinde 6.3 megabit görünüyor ama 0.5lik gibi bir hızı bile yok anlamadm bende
3-4 gündür bendede berbat bi durum var. Son 1-2 aydır modemden süpheleniyodum resetleyip yeniden kurulum yapınca düzeliyordu, 2 gündür o da işe yaramıyor..Şimdi burayı okuyunca rahatladım vallaa.. Elinden gelse google bile açılmıcak :/
Superonline fiber'de sıkıntı yok.
download da bir sıkıntı yok.. internet sayfalarını açarken bazen feci yavaşlıyor.. Youtube de video izlemek imkansız.. birşey izleyeceğim zaman telefonun 3g sinden girip izliyorum o derece :D
Uydunet temiz. :)
1mb ile mal çekiyoruz netten. :D
2/3 gündür avea cepte dahil olmak üzere giremiyorum dogru düzgün :(
son 1 saattır kafayı yemek uzereyım, telde de ınternet sorunu var, anlamadm valla..
Bu sabah düzeldi gibi bende. Youtube, ve Facebook düne göre daha iyi.
valla 3-4 bilgisayar birden girmemize rağmen iyidir :) (komşidan alıyorum wifiyi :) )
dün bir ara delirtti heryeri catır catır acıyodum ama tt ye gelince yok yüklemiyo 56k spec 10dk da forumun anasayfası gelmedi
Bende de bi sorun yok 14mbit kullaniyorum arada 1700e kadar ckiyo indirme hizim
Arkadaşlar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum,
Evde TT net sınırsız kullanıyoruz yaklaşık 3 senedir, sınırsız hızıda sınırsız olması lazım. Yanlız ben ve apartmandaki herkes aynı sorunu yaşıyor, internet feci şekilde yavaş. yani bir dönemin 56k modeminden hiç bir farkı yok. Defalarca adamları çağırdık , bu apartmanın hatlarında problem var çok fazla paralel hat çekilmiş sinyali dağıtıyor vs. diyip geçiştirdiler. Haliyle apartmanda kimse interneti verimli kullanamıyor. Bunun bir çözümü yokmudur ?