ölçmedim ama şuanda benim internetim yavaş.
Video falan izleyemiyorum şuanda ttnetle ettiğim küfürün haddi hesabı yok.
Başka bi seçenek yok mu tavsiye alabilirim ttnet dışında.
bugun bendede aynı sıkıntı var....
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
TTnet adil kullanım kotasından dolayı hızımı 20den 3e çekti.Video falan hiç bir şey izleyemiyorum.Ayrıca 5 yıldır kotaları aşmama rağmen ilk kez adil kullanımdan hızım düştü.
Uydunet abonesiyim, daha önce aylık 49 tl'ye 1mbit internet ve yaklaşık 100-150(tam emin değilim) hd olarak bir çok belgesel ve spor kanalının da içinde olduğu bir pakete üyeyim.
Zamanla 1 mbit eziyet olmaya başladı, pazar günü akşam saat 7 de uydunet müşteri hizmetlerini arayarak şikayette bulundum internet hızının yavaşlığından dolayı, yarım saat sonra görevli arkadaşlar geldi 1mbit hızında internetin bu şekilde olduğunu söylediler. Youtube'da 480p videoyu ucu ucuna yükler seviyede bir hız ordan pay biçilebilir. Yine görevlilerin tavsiyesi üzerine aylık 3tl fark ödeyerek internet hızımı 10mbit'e çıkarma başvurusunda bulundum. 24 saat içinde hızın yükseleceğini söylediler, dedikleri gibi de oldu 1080p videoları rahatlıkla hiç takılmadan izleyebiliyorum artık.
internet şuan feci yavaş 56k ya dönmüş hissettim kendimi
Şuan kan ağlıyo resmen 4 dk videoyu yarım saatte yüklemedi diğer sayfaları açıyo kafayı yedim bugun uydunete abone oldum yarın bağlıcaklar son günüm ttnetle şükürler olsun
İşim gereği size ben açıklayayım.
TT bu bir haftadır büyük bir yavaşlık sorunu yaşıyor.Daha hala tam olarak çözemediler.
Büyük band çıkışlarında dahi büyük sıkıntılar oluşuyor.
O sebepten hangi firmaya giderseniz gidin şuan bu sorunu her yerde rastlayabilirsiniz.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
Bugün evde dinleneyim, güldür güldürü izleyip kafa dağıtıyım dedim youtube videolarını yüklemiyor :@
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Az önce müşteri hizmetlerini aradım, gerizekalının biri çıktı ne dediği anlaşılmıyor. Adil kullanım kotanız düştü vs diyor bi tek burayı anladım ve dedim ki öyle birşey yok düşmesi imkansız, hatta hız yüksek fakat bu hızı kullanamıyorum dedim. Bakıyorum sorun yok diyor en son yine ne dediği anlamadım kızıp kapattım telefonu, 5 lirada ordan girdi. Allah evlerinize ateşler salsın! En pahalı ve en yavaş sorunlu interneti kullanmaktan bıktık.
Dipnot:" Google a bile 15-30 sn bekleyerek giren internetin ve sorumlularının ........................... "
Boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
bu adil kota zımbırtısı herkeze girmiş galiba ben burdan bunu anlıyorum...
ki 3 gündür pc açmadım kota dolum nedir bilmem senelerdir...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)