Ekran görüntüsü bile atamadım, o derece rezalet.
2.88mb /s , uploadı hiç söylemeyim. Elden teslim etsem daha hızlı yani. Son 15 gündür böyle, superonlineda bir arıza var sanırım
Ekran görüntüsü bile atamadım, o derece rezalet.
2.88mb /s , uploadı hiç söylemeyim. Elden teslim etsem daha hızlı yani. Son 15 gündür böyle, superonlineda bir arıza var sanırım
Ben cok memnunum turkcellden yillardir umarim hep boyle devam eder
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Bende Ankara ya taşınığımdan beri superonline fiber kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada Superoline Fiber kullanıcıları için Turkcell bir kampanya yaptı ve 1 ay sürecek. Ayın 1 ile 31 i arası fiber kullanıcılarının başvurmasına gerek kalmadan internet hızınız 100 mbit'e çıkacak hatta çıktı bugün itibari ileBelki bilgisi olmayan vs vardır haberi olsun diye yazayım dedim , download falan yapmak isterse 1 ay canavar mod
![]()
ABO TRADING
STR
Turkcell Superonline fiber kullanıyorsanız, bu ay hediye olarak hızınızı 100mbite yükseltiyor.
Misal 25mbit kullanıyorsanız, 100mbit olarak 1 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
anadolu yakası kartal taraflarında kimse varmı turktelekom netiniz ne alemde bu aralar ? benim aşırı yavaş sadece haber siteleri ve twitter hızlı..instagramda cepten yenileme yada hikaye izlemeyi yapamıyorum siz de nasıl ?
normalde evdeki 16 mb hızım var hız testinde 2 mb görülüyordu telekomu aradım şikayet ettim 14 lerde görülüyor![]()
bende türknete yeni geçtim, daha bağlanmadı. kota ve hızı iyi dediler.
doping adsl kullanıyorum 24 mb çok memnunum. Bölge Çekmeköy
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Vodafone internet hızı çok iyi ama internetin ilk çıktığı dönemlere göre 2017ye göre karşılaştırmam kötü olur
Download
2.04 Mbps
UPLOAD
4.18 Mbps
Ümraniye atakentte oturuyorum. Fiber henüz gelmedi. Söylüyoruz imza toplayın vs. diyorlar. Askere gidiyorum, geldiğimde umarım çekilmiş olur da fibere geçerim. Sene olmuş 2017 hala 4mpbs net kullanmak zorunda kalıyoruz.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)