+ olarak uzatıp 2 kapı daha eklerlerse şöyle 5 koltuklu passat cc tadında
tadından yenmez ve gerçekten hatrı sayılır satış yakalar diye düşünüyorum sadece tek kapı üretilmesi yerine
+ olarak uzatıp 2 kapı daha eklerlerse şöyle 5 koltuklu passat cc tadında
tadından yenmez ve gerçekten hatrı sayılır satış yakalar diye düşünüyorum sadece tek kapı üretilmesi yerine
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Anadol STC-16 nette gördüm yeni tasarlanan anadolun orjinal hali.
bu şekilde üretilecekse çok güzel olur güzel bir motor ve arkadan itiş mükemmel olur
ama önce benzin fiyatlarıyla uğraşsınlar sonra anadol la
İlk sayfadaki araç tasarımı güzel ama üretileceğine dair bir karar alınsa bile o aracın üretileceği belli değil.Çünkü ilk mesajda yaptığım açıklamada yer aldığı gibi o sadece bir Türk tasarım ekibinin hazırlamış olduğu bir çalışma ve biz o çalışmayı yaklaşık 10-12 gün önce yine bu forumda konuşmuştuk..
Yoksa ilk etapta direk böyle spor bir araç çıkması bence hata olur.Olacağı varsa bile olmaz.Türk insanına uygun,4 kapılı orta sınıf bir sedan ilk etapta daha fazla ilgi çeker heralde..
eger boyle bir olusum olurda faaliyete gecerse ilk olarak albea veya symbol ayarında yada belkı bıraz daha dengeli ust bir model uretirlerse daha cazip olur 4 kapılı olması sart kı turkiye kosullarında cekici bir arac olsun. spor modeller sonradan gelir illaki.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)