User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: iş makinası operatörlüğü ?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rahmetli kurdu ben yıkarım diyorsun

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fore teşekkürler güzel şeyler yazmıssın

timur abi haberleri izledm bizim dede dozerciydi rahmetli, istanbulun coğu yerlerini kuran ekipden diyim dede mesleğine mi dönsek diyorum haberden sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foraj makinaları için söyliyim, Liebherr LB36/Bauer BG36 ayarı ya da çakma kazık kullanıyorsan daha yüksek rakamlar da söyleyebilirim sana piyasada
    Formenlerin aldıklarına hiç girmeyeyim..
    Sen ne kullanıyorsun?
    soilmec ci ler daha mı az alıyor bu durumda?

o makinaların fiyatlarını, yaptıkları işi ve kazandırdıkları paraları düşününce o maaşlar normal gibi

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nispeten daha az alıyorlar?
    Yanılıyor muyum? Piyasadan mısın?
    400.000€ emanet ettiğin tecrübeyle 1.200.000€ emanet ettiğin tecrübe aynı olamaz..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahmetli kurdu ben yıkarım diyorsun
    timur abi cok ince görmüşşsn harbi iyidi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel sektördeki iş bulma durumunu vs bilmiyorum ama kamudayım,operatörler gibi rahatını görmedim..Her ay tıkır tıkır maaşını alır,çalışmak istemediği zaman salaktan makinaya bi suikast yapar makina arızalı yatar operatör çıkar gider bi arkadaş demiş bunlarda sanki tıp bitirmiş gibi afralar tafralar niye diye işte bu sebeple bu kadar rahatlar ben istersem iş olur istemessem takozu koyarım diye düşünüyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makinalar genellikle cuma akşam saatleri ya da cumartesi sabahtan arıza yapar zaten

Kasıtlı hortum keseni bile gördüm..

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde yedek parçacıyız sabahtan akşama kadar operaör, formen, makina sahibi uğraşıyoruz harbi alışkın olmayana zor iş ama Kule vinç operatörleri 5binTL maaaş alıyor diye duymuştum
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar yazıyorum 1400-1500+mesai arası veriyoruz işten işe bölgden bölgeye değişiyor maaşlar en son mesajı yazalı zam gelmiş zamlara 24 saat 365 gün çalışan şantiyemiz var sadece rock operatoru 2000tl alıyor. Ben şahsen operator olmam. İmkanım olsa şuan madenciliği bırakır farklı bi iş yaparım. Bimeks teknosa gibi bi firmanın franchaise'ını alırım

Operatörlüğü boşver ben İşin direk tepesine otururum diyen varsa satılık taş ocağı.

Edit: makinelerde radyo klima falan oluyor o kadarda eski makine kalmadı çok kişide

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kule vinç iyidir.
    GEC13 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foraj makinaları için söyliyim, Liebherr LB36/Bauer BG36 ayarı ya da çakma kazık kullanıyorsan daha yüksek rakamlar da söyleyebilirim sana piyasada
    Formenlerin aldıklarına hiç girmeyeyim..
    Sen ne kullanıyorsun?
    ben şantiyede iş güvenliği uzmanıyım. Bizim şantiyede 5bin alan hiçbi operatör yok söylediğim rakamlar şantiye içinde.
    taşeron olarak liebherr ve bauer de geldi şantiyeye ama onlarda o kadar maaş almıodu gerçi istanbulla izmir piyasaları çok farklı neredeyse yarı yarıya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar yazıyorum 1400-1500+mesai arası veriyoruz işten işe bölgden bölgeye değişiyor maaşlar en son mesajı yazalı zam gelmiş zamlara 24 saat 365 gün çalışan şantiyemiz var sadece rock operatoru 2000tl alıyor. Ben şahsen operator olmam. İmkanım olsa şuan madenciliği bırakır farklı bi iş yaparım. Bimeks teknosa gibi bi firmanın franchaise'ını alırım

Operatörlüğü boşver ben İşin direk tepesine otururum diyen varsa satılık taş ocağı.

Edit: makinelerde radyo klima falan oluyor o kadarda eski makine kalmadı çok kişide
    delici operatörlerine hastayım, hepsi atom mühendisi istisnasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde bir makina vardı anlatsam nerenizle güleceğinizi şaşırırsınız, fore kazık için konuşuyorum %50-%50 olup olmaması..
    Rock operatörlerini bilmiyorum ama şu an ankraj operatörleri bile 1750-2500 arası değişiyor.. İstanbul piyasasında en azından. İyi operatörlerden bahsediyoruz, levye operatörlerinden değil..

Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şantiyede iş güvenliği uzmanıyım. Bizim şantiyede 5bin alan hiçbi operatör yok söylediğim rakamlar şantiye içinde.
    taşeron olarak liebherr ve bauer de geldi şantiyeye ama onlarda o kadar maaş almıodu gerçi istanbulla izmir piyasaları çok farklı neredeyse yarı yarıya
    Hocam İş güvenliği uzmanı olarak maaş bordrosundan bakmıyorsunuz değil mi
    Şantiye primleri var arkadaşlar..

Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen..

Ayrıca;
    Çıplak maaş olarak düşünmeyin sadece, "Bu şantiyeyi 1 haftada bitirin." cümlesinin ucu çok açık Özellikle yaz döneminde..

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizimki profesor gibi çalışıyor ciddiyim 2002 model furukawa hcr12 sattık 2008de yanlış hatırlamıyorsam içi sıfır gibiydi 2004te bir tane daha almıştık 6 ay sonra eskisi yeninin yanında 0 gibi duruyordu. adam şaşırmış durumda yağcılara falan ellettirmiyo makinesini takibini direk ustabaşına yaptırıyor. Aynı operatörün torosu var onu anlatsam inanılmaz 40binde henüz

Edit:
    @fore babamlarda 70 yıllarında 193x model yıllarından kalma dozer varmış anlatırdı. O zaman sıfır makina yokmuş yurt dışından 30 yaşında falan makina getirir kullanırmış en zengin müteahhitlernerden nereye gelmişiz bu sektörde

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalama kepçe oeratörlüğünde 1500 - 2000 tl alırsın... Ama önemli olan makineyi nasıl kullandığın. Ve kendi makinen olmayacaksa bence bulaşma mesela elektrik işinde normal işçi olarak başlasan 1200 - 1400 arası başlarsın usta olduğunda 1800 civarı alırsın 1 yılda usta olursun ortalama...
    Custom Electronic Projects

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu da benim makinem;

MAKINA GALERI - 2.El Makina Alm ve Satm

Eğer ki çevrenizde ihtiyacı olan varsa uygun fiyattan kiralarım.

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya bi kişi varmışız aslında işmakinalarıyla içli dışlı çalışan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde bir makina vardı anlatsam nerenizle güleceğinizi şaşırırsınız, fore kazık için konuşuyorum %50-%50 olup olmaması..
    Rock operatörlerini bilmiyorum ama şu an ankraj operatörleri bile 1750-2500 arası değişiyor.. İstanbul piyasasında en azından. İyi operatörlerden bahsediyoruz, levye operatörlerinden değil..

Hocam İş güvenliği uzmanı olarak maaş bordrosundan bakmıyorsunuz değil mi
    Şantiye primleri var arkadaşlar..

Aynen..

Ayrıca;
    Çıplak maaş olarak düşünmeyin sadece, "Bu şantiyeyi 1 haftada bitirin." cümlesinin ucu çok açık Özellikle yaz döneminde..
    bizde herkesin sigortası maaşından yatar ordan biliyorum bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimki profesor gibi çalışıyor ciddiyim 2002 model furukawa hcr12 sattık 2008de yanlış hatırlamıyorsam içi sıfır gibiydi 2004te bir tane daha almıştık 6 ay sonra eskisi yeninin yanında 0 gibi duruyordu. adam şaşırmış durumda yağcılara falan ellettirmiyo makinesini takibini direk ustabaşına yaptırıyor. Aynı operatörün torosu var onu anlatsam inanılmaz 40binde henüz

Edit:
    @fore babamlarda 70 yıllarında 193x model yıllarından kalma dozer varmış anlatırdı. O zaman sıfır makina yokmuş yurt dışından 30 yaşında falan makina getirir kullanırmış en zengin müteahhitlernerden nereye gelmişiz bu sektörde
    adam senelerce önce el tabancaları, sonra vagondrillerle ayakta sıcağın/ayazın altında delik delince kabinli/klimalı deliciler cennetten bir köşe gibi gelmiştir tabi

edit kısma istinaden: hala türkiyedeki bir çok taahhüt firmasında 79-80 model CAT 955 var, nerden baksan 30 senelik hatta daha fazla ama makina efsane dayanıklılık konusunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsane midir bilmiyorum ama 955 için zarar ettiren tek makina diyorlar Cat için, ar-gesini karşılamamak açısından.. 76-80 modeller arası var galiba. Hele bir de kabinlisine denk gelirseniz
    Çok temiz bir tane vardı Esenyurt'ta bir şantiyede. Kabinli ama çiçek, amcadan teyzeden 50binde vti gibi bişeydi yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)