Nispeten daha az alıyorlar?
Yanılıyor muyum? Piyasadan mısın?
400.000€ emanet ettiğin tecrübeyle 1.200.000€ emanet ettiğin tecrübe aynı olamaz..
Özel sektördeki iş bulma durumunu vs bilmiyorum ama kamudayım,operatörler gibi rahatını görmedim..Her ay tıkır tıkır maaşını alır,çalışmak istemediği zaman salaktan makinaya bi suikast yapar makina arızalı yatar operatör çıkar giderbi arkadaş demiş bunlarda sanki tıp bitirmiş gibi afralar tafralar niye diye işte bu sebeple bu kadar rahatlar ben istersem iş olur istemessem takozu koyarım diye düşünüyolar
Makinalar genellikle cuma akşam saatleri ya da cumartesi sabahtan arıza yapar zaten
Kasıtlı hortum keseni bile gördüm..
bizde yedek parçacıyız sabahtan akşama kadar operaör, formen, makina sahibi uğraşıyoruz harbi alışkın olmayana zor iş ama Kule vinç operatörleri 5binTL maaaş alıyor diye duymuştum
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Tekrar yazıyorum 1400-1500+mesai arası veriyoruz işten işe bölgden bölgeye değişiyor maaşlar en son mesajı yazalı zam gelmiş zamlara24 saat 365 gün çalışan şantiyemiz var sadece rock operatoru 2000tl alıyor. Ben şahsen operator olmam. İmkanım olsa şuan madenciliği bırakır farklı bi iş yaparım. Bimeks teknosa gibi bi firmanın franchaise'ını alırım
Operatörlüğü boşver ben İşin direk tepesine otururum diyen varsa satılık taş ocağı.
Edit: makinelerde radyo klima falan oluyor o kadarda eski makine kalmadı çok kişide
Bizde bir makina vardı anlatsam nerenizle güleceğinizi şaşırırsınız, fore kazık için konuşuyorum %50-%50 olup olmaması..
Rock operatörlerini bilmiyorum ama şu an ankraj operatörleri bile 1750-2500 arası değişiyor.. İstanbul piyasasında en azından. İyi operatörlerden bahsediyoruz, levye operatörlerinden değil..
Hocam İş güvenliği uzmanı olarak maaş bordrosundan bakmıyorsunuz değil mi
Şantiye primleri var arkadaşlar..
Aynen..
Ayrıca;
Çıplak maaş olarak düşünmeyin sadece, "Bu şantiyeyi 1 haftada bitirin." cümlesinin ucu çok açıkÖzellikle yaz döneminde..
Bizimki profesor gibi çalışıyorciddiyim
2002 model furukawa hcr12 sattık 2008de yanlış hatırlamıyorsam içi sıfır gibiydi
2004te bir tane daha almıştık 6 ay sonra eskisi yeninin yanında 0 gibi duruyordu. adam şaşırmış durumda yağcılara falan ellettirmiyo makinesini takibini direk ustabaşına yaptırıyor. Aynı operatörün torosu var onu anlatsam inanılmaz 40binde henüz
Edit:
@fore babamlarda 70 yıllarında 193x model yıllarından kalma dozer varmış anlatırdı. O zaman sıfır makina yokmuş yurt dışından 30 yaşında falan makina getirir kullanırmış en zengin müteahhitlernerden nereye gelmişiz bu sektörde
Ortalama kepçe oeratörlüğünde 1500 - 2000 tl alırsın... Ama önemli olan makineyi nasıl kullandığın. Ve kendi makinen olmayacaksa bence bulaşma mesela elektrik işinde normal işçi olarak başlasan 1200 - 1400 arası başlarsın usta olduğunda 1800 civarı alırsın 1 yılda usta olursun ortalama...
Custom Electronic Projects
arkadaşlar bu da benim makinem;
MAKINA GALERI - 2.El Makina Alm ve Satm
Eğer ki çevrenizde ihtiyacı olan varsa uygun fiyattan kiralarım.
adam senelerce önce el tabancaları, sonra vagondrillerle ayakta sıcağın/ayazın altında delik delince kabinli/klimalı deliciler cennetten bir köşe gibi gelmiştir tabi
edit kısma istinaden: hala türkiyedeki bir çok taahhüt firmasında 79-80 model CAT 955 var, nerden baksan 30 senelik hatta daha fazlaama makina efsane dayanıklılık konusunda
![]()
Efsane midir bilmiyorum ama 955 için zarar ettiren tek makina diyorlar Cat için, ar-gesini karşılamamak açısından.. 76-80 modeller arası var galiba. Hele bir de kabinlisine denk gelirseniz
Çok temiz bir tane vardı Esenyurt'ta bir şantiyede. Kabinli ama çiçek, amcadan teyzeden 50binde vti gibi bişeydi yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)