İhbarnameye gerek yok. Numara yanında olsun yeter. O numaradan sorgularlar..
İhbarnameye gerek yok. Numara yanında olsun yeter. O numaradan sorgularlar..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Benim paketler çoğu zaman 1 haftada abdden geldiyse 2 haftada tr de oyanalıyor o kadar söyliymO yüzden topkapıya bile şimdi gitmeyin derim.2 hafta geçsin.
Aralığın 23 ünde ve 27 sinde aldığım 2 kargo geldi fakat bu hala yok ortalıkta :S Hiç devlet kurumuna telefonlada ulaşamıyorum. Hala beklemedeyiz bakalım bu hafta gelicekmi...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Telefonla ulaşmaya çalışma boşuna , gidebiliyorsan kendin git.
Topkapı merkeze gitmiştim bir gün kargom için , girişte telefonlara bakan bayan var.Yanında zırıl zırıl çalıyor kadın oralı değil alışmış ses , zaten oranın yoğunluğundan telefona bakma fırsatıda yok
Neyseki 4,5 saatlik uğraşının sonunda Topkapı Posta Dağıtım müdürlüğünden birine ulaştım. Paketimin 8 Ocak 2011 tarihinde kavacığa doğru yola çıktığını söyledi. İnternette öyle yazmadığını söylediğimdede gelen paketlerin yarısından fazlasının güncellenmediğini söyledi. İlk başta Üsküdarda bir yere gidip oradan dağıtım oluyormuş bu hafta içi elinize ulaşır dedi içim rahatladı vallahi. Yardımları için herkese teşekkür ederim.
- The Ultimate Sleeper -
Yılbaşı dolayısıyla fazla yığılma var, benim de 2 kargom upimde, 2 hafta kadar sürer işlemlerinin bitmesi
Herhalde çok yığılma var benim pakette yola çıkmışPazartesi salı elimde olur herhalde. 3 Gün önce son paketimde giriş yaptı Türkiye ye bakalım o ne zaman gelicek herhalde Ocak sonu falan elimde olucak oda
![]()
- The Ultimate Sleeper -
Benimde 17 sinde kargolanan 2 ürünüm oldu amerikadan. biri iki gün evvel biri de bugün geldi, seninkinin de eli kulağındadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)