700 800 tl bütçeyle scott fılan hayal dimineler alınabilir peki disk frenli
![]()
Arkadaş her foruma girdiğimde birşeye özeniyorum. En sonunda resim özelliğini kapatacagım, sadece okuyacagım![]()
Instagram: mutusgarage
2008 yazında günde 7-8 antrenman yapardım o zamandan beri çok saldım kendimi ama haftasonları yapılacak(istanbul-avrupa) her türlü organizasyona varım çok güzel oldu bu başlık kesinlikle sabitlenmeli![]()
psn: DAGHAN26
Scott Scale 899 ? First Ride Review - BikeRadar
Scott Scale 899 TR fiyatı 10.599€
Salcano sadece adı için yapıyor sponsorlukla dağıtıyor piyasada bulamıyorsunuz bisikleti![]()
dh @ turkey Video - Pinkbike.com
araba olayına civic turbo ile doyduktan sonra şimdiki ugrasım bu
bisikletim bu, 9000tl civarı bi maliyeti var.
düz yol xc vs kullanımlardan anlamam sadece inerim. alayına inerim![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..
b.köy civarı bisiklete binmeyi özleyenler varsa akşamları antremana çıkabiliriz![]()
[QUOTE=hasan çağri;1970010]Vay tayfun kardeşim nasılsın ya... O trek i satacaktın o zamanlar ama hala biniyosun demek. Üstüne birde e30 mu yaptın
Senle muhabbetimiz sürdü sonra bir anda kayboldun gittin. Bende bisiklet bitmedi bide suyun kaynağına geçtim artık orda takılıyorum
treki satıyordum sonra kıyamadım yakın arkadaşım alıyordu gerçi ama dedim bunu satarsam daha bisiklet toplayamam kalsın =) iykide satmamışım... bi ara niyetlendim bir tane düzgün oversize düz maşa bulamadım öyle kaldı...
e30 aşk ama ülkemizde yalan malesef =) grande punto adım şimdi dizel her gün bostancıdan maslak ayazağaya gidiyorum okula...
ne günlerdi weight weenies manyağıydık her parçayı tartıp kesip biçiyor, hepsinin grami gramina ezbere biliyorduk =)
bi dönem iş güç çok yoğun oldu koptum her şeyden bir ikide problem oldu kusura bakma vallaha benim eşşekliğim kardeşim...
ne günlerdi ön kaldırarak sokak sokak gezerdik. avcılardan sefaköye kçekmece yokuşundan çıkıp ölürdük
anılarım depreşti bende istiyorum şöyle diskli filan bi bisikletbrembo kaliperde gibi bişi yapıp süslesek güzel makara olur
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
gökhan sana şöyle diskli bi bisiklet alalımtakılırız kanka
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)