tamam ışte koy kadranın üstüne hız + eğim + rüzgar +gps yanılma payını 195 + 10 tamam ışte![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Beyler konu çok iyi oldu aslında. Bizim şahin 140 ı geçmiyo ? 324987 km de. Halbuki ilk aldığımızda babam 240 basmıştı.Geçen bi abiye sordum abi bu kaç basıyo diye 240 yapıyo rahat dedi. Arabamdaki sorun ne arkadaşlar?
mesajlara bakınca hatırladım eski konuyu dostum bayır asagı rodaj yapman lazım ben denedim normal rodajdan daha etkili 500km bayır asagı bas sonra yag degistir tapagaz devam![]()
depoya 2 cay bardagı tiner koy
ya pistonlar eriyecek yada 230 görülecek![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Önce Turkcellin eski reklamlarını izle bence... Aynı soruyu kaç farklı şekilde sorabilirsin onu ögrenince, daha fazla konu açıp, böylece max sürata ulasabilirsin gibi geliyo bana..
Turkcell le baglan hayata
Hayata Baglan Turkcelle
Baglan Turkcell le hayata
vs vs vs......
Nedir bu Astra ile top speed serüveni ? Buna benzer donanımhaber de konu vardı
Baya bi kavga olmuştu en son konu opc resimlerine koymaya kadar geldi ne hikmetse?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Allah'da seni güldürsün ya gecenin bu saatinde kahkaha attım resmen![]()
Konuya gelcek olursak Astra ile bende en son 225 gibi birşey gördüm ama yol eğimli , rüzgar dötümde vs vs... Arabanın gücü belli yapacağı belli ayda yılda bir öyle sürpriz yapar sonra kalır![]()
Astra,Golf, Polo vs vs 300 yapsa ne olur ? Sağlıklı bir şekilde yapamadıktan sorna ıkına ıkına yaptıktan sonra... Ben bu hızı yaptığımda "uçuyorum şahitlerim var" diye bagırıyordum![]()
ya dayanamıcam artık
kardeşim 1.6 easytronıc sanzımanlı bı astran var
sen bunun kac yapmasını beklıyorsun?
aracın honda degıl toyota degılkı bunlar o sınıfın en performanslıları 1 onlarda 225ı zor gorurler!
o aracın 200u gecmesı iyi birşeydirki bunu zorlanarak yapar
aile arabası sınıfında 1.6 max 110 ps aractan ne beklıyorsun
buraya 225 yaptım demekle araban ıyımı gıdıyor havası vermeye calısıyorsun?
senın 225ı gordugun surede burda 225 e cıkıp fren yapıp 2de 80de basıp tekrar 225 yapan 1.6 araclar mevcut
ya sen neyın pesındesın? **** boklu 1.6 astra 200u gecerse dua edıceksın CUNKU BU ARACIN OLAYI BU
lutfen artık bızı yorma bu konularınla ben 1.5 karadızel saxo ıle 175 gordum bı dahada omru bıllah goremedımbu nedır yanı sagırmıdır sadece o gun arkamdan ruzgar estı o
1.4 dizel auris aydın otobanında 200 goruyor tekırdaga gıderken 185ı gecmıyor nedır bozukmu arabam 45 dkda 200u gordum oda sırf topspeed ıcın kastım..sımdı 160 170 gıdıyorum mutluyum cunku onunda OLAYI BU
şaşırma artık allah aşkına bin arabana paşa paşa yada sat bi gti vti crx delsol opc gtc rc bişey al onu sor neden 200u gecmıyorum dıye
yeter ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)