k20 turbo hepsıne saplar..kapatın kıtleyın artık konuyu
bırazdan audı bınasına molotof atılcak
![]()
k20 turbo hepsıne saplar..kapatın kıtleyın artık konuyu
bırazdan audı bınasına molotof atılcak
![]()
burada her akşam değişik bir tartışma çıkmaya başladı şimdide geliştirici firmalar asıl firmaların ayıpları olarak görülmekte. nasıl bir anlayıştır bunu anlamadım??
S serisi alan kişi zaten bunu ilk olarak performansından daha çok rahatlığı ve sunduğu lüksü için tercih ediyor. he kaldıki bazı özel müşteriler yanında ekstra performans istiyor. onun için büyük motorlu versiyonlar var onlarda mı yetmedi firmaların ürettikleri var (AMG gibi)
şimdi hangisi daha mantıklı normal hattan aracı çıkartıp hattı durdurmak mı yoksa aracı dışarıya verip onlara mı yaptırmak?? maliyet olarak firmalar üzerinden bunu yapmak daha mantıklı gelecektir.
aynen gene sabahı yapacaz bi daha mı yüzyüze olmadan tartışmaya girmem inalızmaz noktalara geliyo
arabadan anlamıyo bile olduk bazıları tarafından anladımki yazarak olmuyor ama bilmezler
onlar arabaya düt düt derken biz kullanıyorduk
mercedes kötüdür dememedim demem ama s serisi alamam dedim olay oldu![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Abi kendi adıma konuşayım.Arabadan anlamadığını ima etmedim hiç.Aksine az çok anlıyorsun ki sen de burada;bu forumdasın.
Ama S350'yle Gti'ı bile geçemiyor demen garip bir durum.A8 Gti'ı geçiyor demen bunu destekler nitelikte olan durumun devamı.Daha da ilginci ise S'in 3.5 motorlu olup Gti'a geçilmiş olması(?) ve A8'in ise 4.2 motorlu versiyonunu sürmüş olup böyle motor bakımından denk olmayan bir karşılaştırma yapmış olman..
Benim sana saatlerdir anlatmak istediğim ama senin konuyu evirip,çevirip başka yerlere çektiğin husus bu.![]()
eyvallahta benim demek istedigim iki arabada yaklasık aynı paralarda bu parayı verdinmi ben arabadan hız isterim konfor isterim teknoloji isterim sorunsuz kullanmak isterim bence de a8 daha iyidir dedim ben ikisinde kullandım
motor isine hic girme anlayan arkadaşlar cok sacma yerlere gidiyor sonra
aynen baska tartışmalarda görüşmek üzere![]()
O zaman A8'in 4.2'sine bindiysen aynı şekilde S'in de 500/600'üne bineceksin ki 350'nin gitmemesi(!) durumu olmayacak senin için.
Ya da A8'in 3.0'inine binsen onda da S350'den farklı bir deneyim yaşamazdın.Tonla para döktüğün araç(A8 olsa dahi) gitmez,Gti'a geçilir olurdu..
Neyse bu konu çok uzadı.
Genelde mesajlardan da çıkan sonuç Audi yaptığı reklamla asıl Mercedes-Benz'i önplana çıkarmış gibi bir nüans yaratmış..
Mercedes'in en boş serisi olan 96 model W202 kasa C180 Classic kullanıyorum şu an. İstediğim arabayı bulamadığım için aldım ama hiç pişman değilim. Acaip rahat insanı yormayan ve sorunsuz bir otomobil.Kesinlikle insana kullanırken güvende olduğu hissini veriyor. 2006 audi'de hissettiğim rahatlığı ve güveni 96 model arabamda yaşatabiliyor bana. Mercedes gerçekten farklı bir dünya
İnadına German
Iki arabaya da bindim hatta S 550 AMG kullandim bir sure. Reklamin kotulugu bir yana, cidden A8 basarili bir luks segment ama biraz nefes alsin S'in yanindaKafadan yol tutusu sacmalik derecesinde iyi S'de
///Mürüvvette endaze olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)