s500-7.50 lafı geçmiş daha agırdan giriyim
7.60-s63
YouTube - BMW 760Li vs Mercedes S63 AMG - Top Gear - BBC
s500-7.50 lafı geçmiş daha agırdan giriyim
7.60-s63
YouTube - BMW 760Li vs Mercedes S63 AMG - Top Gear - BBC
1881 - 193∞
beyler standart ları yarıştırın özel modellere girmeyin
rs6 310 km brabus gibi ceviriyor
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
- K -
________
Dr.Ecu
CL 65 AMG 680 HP VS RS6 MTM 730 HP ! 50 HP fazlası var Audi nin + Büyük ihtimal de Merso daha ağırdır tam bilmiyorum kilolarını
Dikkat uyarim +18 dir ... 200+ km den sonra çocukları ekran başından uzak tutun !
YouTube - MB CL65 Evotech vs AUDI RS6 mtm 730hp
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ozaman biraz şıtandart modelleri koyalım
gerçi kim drag roll yapcak bunlarla oda ayrı ama
YouTube - M-Benz S500L (388ps) 2008 vs BMW 750Li (407ps) 2009
YouTube - BMW & Benz Rev Up @ the Track - BMW 750Li and Mercedes S550
1881 - 193∞
Audinin bir karakteri olmadığını söylemek biraz abartılı olur. Audiyi 80 li yılların başından itibaren düşünün derim. Quattro marka imajını baştan yarattı sonrasında buna üretim kalitesi ve lüks eklediler mekanik mükemmeliyet anlayışı var bi bakıma araçlarda. Yeniden quattroyu çıkarıyor yakında audi güzel bir adım olacak. Ayrıca sıralı 5 audi quattro sesine karakteristik audi demeyenin alnı karışlanır.
Diğer yandan Mercedes-Benz in üretici olarak daha önde olduğunu bende düşünüyorum. Teknoloji ve modeller olarak çok farklı bir seviyede oynuyolar. Bugün BMW nin bırakın bir süpersporu safkan spor otomobil üretimi belliyken Mercedeste SLS AMG, SL65,CL65,SL65 Black, SLR, SLR 722 gibi absürd GT ve süperspor araçlar var. Maybach ları söylemiyorum bile.
Sonuç olarak reklamda audi, S sınıfını öyle bir özetlemiş ki reklamın sonuna kadar kapıda belirmesini yadırgamadığımız beyaz mercedes i düşünüyoruz.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Berkan bro bu sana 36 dan sonra iyi izle
http://www.youtube.com/watch?v=
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
YouTube - Fifth Gear Mercedes-Benz CLS - Brabus Rocket
video nasıl ekleniyor bilmiyorum ama bakarsanız 2.07 sn anlarsınız bu programı discovery seyretmiştim mercedes![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bırakın abi ya o evde o rehavette olan adamın kapısında merso,şoföründe audi,garajında bentley vardır![]()
Sene 1987.Audi'nin reklam politikası o zaman da aynıymış..
Yalnız bu şey gibi olmuş..Hani büyükler topu elleriyle tutarlar da çocuklar da alamaz ya..Audi 100'de MB E ile Bmw 5'in arasına girip çıkıp duruyor;birşeyleri ispatlama çabasında gibi..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)