...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
aslında 65 amg yi rs serileri belki düşük süratte- ufak viteslerde ilk anda geçebilir
şanzıman mecburen 5 ileri 15 sene öncesinin şanzımanı, çünkü o şanzımandan başka torku kaldırabilecek şanzıman üretmediler, haliyle fazlasıyla hantal
aynı şanzıman mercedesin yüksek hacimli motorlarında da kullanılıyor (s320,c320,e320, e240 falan)
hayvan herifler 1000 torka sınırlamış, üstüne çıkınca şaft buruluyomuş vay anasını şanzıman dayanıyor şaft pert oluyor çok şaşırmıştım![]()
@ DOU
Evet dediğiniz doğru ufak süretlerde geçebilir değil , geçer ama 200 , 220 + larda Audi nin nefesi biter heleki Onurun bahsettiği yarışlar zaten uzun yarışlar direk Mercedes in işine gelicek şekilde
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
GTI ve lüks segment araçlarıjn karşılaştırması için diyorum;
Aldığınız aracın ne olduğunu bilmiyorsanız almayın bence
bilinçli kullanıcı olumanızı tavsiye ederim
Mercedes S ve A8 karşılaştırmasına gelirsek.
tabili A8 yabana atılacak bir araç değil ancak Mercedes S yerine tercih edileceğini sanmıyorum.
Daha iyi görüş sağlayabilmek için firmalar far sistemlerine yeni teknoloji eklerken mercedes S'e gece görüş kamerası ekliyordu![]()
doğus oto istinyedeyiz A7 yanlız yok satıyor bilginize![]()
Şimdi dünyada 4x4 çekiş sistemini genel anlamda ilk kullanan firma Subaru'ydu.Bugün Subaru'nun abartısız her modeli 4x4'tür ve firma bunu 1.5 litre hacimli motora sahip modelinde bile sunuyor.Bu Subaru firmasının karakteristik bir özelliğidir.Yani her arabası 4 çekerdir.
Audi'nin Quattro'su 1980'lerin başında ortaya çıkan bir sistemdir ve klasik 4x4 sisteminden de pek bir farkı yok.İlk ralli araçlarında kullandılar bunu ve bugün Q7 ve Allroad modelleri hariç çoğu modelinde opsiyonel bir özellik olarak sunuyorlar.Yani bu durumda Audi için isim haricinde bu karaketeristik bir özellik diyemeyiz.Zira Quattro'ya benzer sistemi bugün MB 4Matic,Bmw XDrive adı altında sunuyor.Bu durumda bu 2 firmanın da karakteristik özelliğine 4 çekiş sistemini eklememiz gerek ama değil.Kaldı ki 4 çeker sistemi bugün birçok firma bazı modellerinde de sunmuyor değil..
Bu arada sonuçta o mesajımı okuduysanız zaten Audi arabasının kötü vs. olmadığını belirttim.Ki bugün kimse bunun aksini iddia edemez.Evet Audi bugün belli bir kaliteyi oturttu,bunun da altına inmiyor.Ama kaliteli,pahalı,hızlı,lüks vb. olması onun mesajımda belirttiğim diğer firmalar gibi bir karakteristiğinin olduğuna işaret değil.
Audi en basitinden reklamlarında bile bunu gösteriyor.Kendi eliyle kendisini ele veriyor.23 sene önce reklam çekmişler.Direk MB E Serisi ile Bmw 5'i rakipleri konumunda gösterip aralarına giren çıkan bir araba konumunda Audi 100'ü göstermeye çalışmışlar.Sonuç ne oldu?Audi 100 denilen arabadan fanları(varsa) haricinde kaç kişinin haberi var?
Bugün S Serisi'nden iyi olduğunu iddia ettikleri reklam filmi çekmişler ama orada da kabul etmişler öyle bir yaşam sürenin doğal olarak ilk tercihinin S olduğunu ama bunu değiştirmek istediklerini belirtmişler..
Yani hep bir şekilde kendilerinden önde olanları takip/taklit/izleme..Adını ne koyarsanız koyun;Audi bunu yapıyor..
-----------------------
Gti geçen A8 ise diyecek birşey bulamıyorum.Paranın karşılığı Gti geçmekse bu sınıfta A8 nokta atışı olur.Ama hangi A8?Bir türlü onu öğrenemedik nedense..
a7 nin segmenti nedir a7 passat cc cls grubuna hitapsa eğer
4 kapı a5 nedir ?
4 kapı a5 varken niye a7 gibi bişey ürettiler veya a7 üretticeksen a4 varken çok bir fark olmayan a5 i
niye ürettin 4 kapı olarak ?
1881 - 193∞
ben söyle yazayım lüks segmente mercedes baska arac yoktur yanına gelecek
ne audi ne bentley ne rolls royce ne jaguar
mercedes ve digerleri vardır
diyeyim bari
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
@ Ukku
şimdi verilere bakıyordum nette de videolara baktım bulamadım.
Ama SLS le bi video var .
SL65 AMG Black , SLS den daha hızlı ..
Burda da SLS AMG vs Audi R8 V10 E-gear
SLS i geçemiyorsa SL i nasıl geçiyor ?
http://www.techturkey.com/forum/newr...te=1&p=1985225
Bir de şu var, Audi tek başına çalışan bir firma değil.
Örneğin, Audi'nin VW ile aynı platformdaki her aracı VW logolu olan ile minimum eşit kalitededir ve genelde daha prestijlidir.
Aynı şekilde Audi TT-S Cayman-S 'den yavaş olmak zorundadır.
Ya da R8 V10, 911 Turbodan yavaş olmak zorundadır.
Diğer firmalarla rekabet olsa bile kendi marka içinde altta ve üstte kısıtlamaları mevcut.
Sonuç olarak; R8 V10, SLS'e geçilebilir. Aynı çatı altında geçeni de var, ona havale eder![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
S350 1.9 ton olunca gitmeyecek sanılıyor heralde. Arabanın 0-100 ü 7.1 saniye, Golf GTI ile bu arabalarla top gibi oynayamazsın çünkü otobanda ne yüksek hız ne de yol tutuş olarak yaklaşabilirsin S350 ye. Anca dar ve kısa virajlı hızlanmalı bölümlerde daha hızlı olabilir. 2 gün sonra atmosferik v6 v8 ler turboya dönünce uçurum daha da büyür belirteyim.
Kayda değer bir savunma noktanız varsa belirtin, yoksa abartılı benzetmelerle bir yere varılmaz.
Diğer bir konu ise "markacı" ya da fanatik olmanın neresi kötü anlamadım, aksine otomobil kültürü açısındna daha iyidir.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)